Γουλβς: Νέβες λαμπρός την οδηγεί

Μια ανάσα από την Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται πλέον η Γουλβς μετά τη νίκη της στο Μολινό επί της Ντέρμπι Κάουντι με σκορ 2-0. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο χρειάζεται ακόμη δύο βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια για να επιστρέψει μετά από έξι σεζόν στην κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της Αγγλίας. Εντυπωσιακότερη στιγμή του ματς το γκολ του Ρούμπεν Νέβες με ασύλληπτο βολέ εκτός περιοχής.

Η Γουλβς από την αρχή έδειξε τα δόντια της παίρνοντας προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό με τον Ντιόγκο Ζότα να σημειώνει το 15ο τέρμα του στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να ελέγχουν απόλυτα το ματς, καθώς με ασφυκτική πίεση εξουδετέρωσαν πλήρως το κομμάτι της δημιουργίας από τους φιλοξενούμενους. Κι ενώ το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τη Ντέρμπι Κάουντι να βγάζει στο γήπεδο ένταση κι επιθυμία να γίνει ανταγωνιστική, εμφανίστηκε ο “μάγος” της Γουλβς Ρούμπεν Νέβες, για να αλλάξει τα πάντα σε μια στιγμή.

Μια στιγμή βγαλμένη από το σπάνιο ρεπερτόριο του εκτελώντας με ασύλληπτο βολέ εκτός περιοχής το Σκοτ Κάρσον και δίνοντας ουσιαστικά τέλος σε κάθε προσπάθεια των φιλοξενούμενων να επιστρέψουν στο ματς. Ήταν το έκτο τέρμα του Πορτογάλου στο πρωτάθλημα, το οποίο και αύτο, όπως όλα τα προηγούμενα, επετεύχθη εκτός περιοχής!
Παρά την ήττα, “τα κριάρια” παρέμειναν στην παρέα των play-offs της ανόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.