Οι κάμερες στους πρωταθλητές

Συγνώμη, αλλά δε θα κάνουμε το χατίρι των γνωστών άγνωστων. Δε θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί τους και από τούτη εδώ τη γωνία. Έχουμε την ανάγκη να αναδείξουμε τους πρωταγωνιστές των γηπέδων της Σούπερ Λίγκας.

Συγνώμη, αλλά δε θα κάνουμε το χατίρι των γνωστών άγνωστων. Δε θέλουμε να ασχοληθούμε μαζί τους και από τούτη εδώ τη γωνία. Έχουμε την ανάγκη να αναδείξουμε τους πρωταγωνιστές των γηπέδων της Σούπερ Λίγκας. Και θα κρατήσουμε τις κάμερες πάνω στους πρωταθλητές. Διότι με το +7 στη βαθμολογία που αναμένεται να γίνει +10 μετά τις αποφάσεις της πειθαρχικής επιτροπής της διοργανώτριας αρχής, μπορεί ακόμη και την Κυριακή να πανηγυρίσει ο Ολυμπιακός την (μαθηματική) κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος στην ιστορία του.

Θέλουμε να στρέψουμε τις κάμερες πάνω στον Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος δημιούργησε ένα εξαιρετικό και συνάμα άκρως αποτελεσματικό σύνολο, ικανό να διακρίνεται σε τρία μέτωπα (εξαιρείται το εφιαλτικό εξάλεπτο με την Μέταλιστ στο Φάληρο, όπου η ομάδα του Πειραιά υπέστη μπλάκ άουτ). Είναι ένας προπονητής που διαχειρίζεται με άψογο τρόπο το ρόστερ των «ερυθρόλευκων», κρατώντας σε εγρήγορση το σύνολο των παικτών του. Μην ξεχνάτε πως τον τελευταίο καιρό προχωράει σε εκτεταμένο rotation, κάνοντας πέντε αλλαγές στην ενδεκάδα από αγώνα σε αγώνα.

Δείτε τι έγραψε στο μπλοκ του ο Νίκος Γαβαλάς…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.