Εορταστική εβδομάδα για τον Αρη!

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι ιδιαίτερη για την οικογένεια του Αρη. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης συμπληρώνει στις 25 Μαρτίου, 98 χρόνια ζωής και ετοιμάζεται να το γιορτάσει δεόντως.

Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι ιδιαίτερη για την οικογένεια του Αρη. Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης συμπληρώνει στις 25 Μαρτίου, 98 χρόνια ζωής και ετοιμάζεται να το γιορτάσει δεόντως. Η μεγάλη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο την προσεχή Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, με παρόντα όλα τα κιτρινόμαυρα μέλη. Από την ΠΑΕ, την ΚΑΕ, τον ΑΣ, μέχρι τον απλό φίλαθλο κόσμο! Το παρών θα δώσουν και αθλητές απ΄ όλα τα τμήματα, σε μια προσπάθεια να περάσει το μήνυμα της συσπείρωσης και της ενότητας την οποία έχει ανάγκη η ομάδα, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.

Παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και στο «Κλ. Βικελίδης», όπως για παράδειγμα αυτή που θα λάβει χώρα την Παρασκευή στο καφέ του γηπέδου. Χρόνια πολλά στον Αρη σε ρυθμούς ποπ, ροκ και θέα την έδρα της ομάδας!

Ιδού η σχετική πρόσκληση: 

«Μετά την πολύ όμορφη έντεχνη βραδιά με το Γιώργο Κάμα, το ARIS Sports Cafe διοργανώνει ακόμη ένα live αυτή την Παρασκευή 23 Μαρτίου , 1 μέρα πριν από το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και 2 πριν τα γενέθλια του αγαπημένου μας συλλόγου. O Ασκληπιός (πρώην μέλος του συγκροτήματος Τρύπες), ο Βίκτωρ και η Ισαβέλλα σας προσκαλούν σε μια βραδιά ποπ και ροκ, με πολλές διασκευές σε γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια. Υπενθυμίζουμε πως η είσοδος είναι ελεύθερη, το ποτό κοστίζει 5? και η μπύρα3?.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε το ARIS Sports Cafe στο 2310-334339

Ώρα έναρξης εκδήλωσης 22:00».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.