Η νίκη των -αντί…

Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από καιρό ήταν αποτελεσματικός χάρη στην ετοιμότητα των... -αντί!

Το να παίζεις την έξοδο σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις εκτός έδρας και μάλιστα κόντρα σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμούς παραμονής, δεν είναι το καλύτερο σενάριο. Ο Αστέρας Τρίπολης κόντρα στον ΑΟΚ, έπρεπε να πάρει το τρίποντο, όχι μόνο για λόγους εξιλέωσης μετά το “αυτοκτονικό” στραβοπάτημα στην Λιβαδειά, αλλά και για λόγους ουσίας, καθώς η συνδιεκδικήτρια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου Ξάνθη, δεν αστειεύεται. 

Οι απουσίες των Πασαλίδη, Ιγκλέσιας και Τόνσο άφηναν την ομάδα της Αρκαδίας σαν πλατύ χαμόγελο χωρίς τρία μπροστινά δόντια, όμως η αναπλήρωση των κενών ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Ο αντι-Πασαλίδης… Γεβγέν Σελίν δεν δέχτηκε ιδιαίτερη πίεση, ο αντι-Ιγκλέσιας… Ντουντού έκανε εξαιρετικό παιχνίδι δίπλα και πίσω απ’ τον Μουνάφο και ο αντί-Τόνσο… Κοσμάς Τσιλιανίδης έδειξε χαρακτηριστική άνεση αγωνιζόμενος στον άξονα. 

Ο ΑΟΚ δεν χτύπησε ποτέ το παιχνίδι και ο Αστέρας ξεπερνώντας τα πρώτα εξερευνητικά λεπτά άρχισε να βγάζει ευκαιρίες. Το γκολ του “Τσίλια” έδωσε τη μισή νίκη στον Αστέρα. Ο Σάββας Παντελίδης φώναζε απ’ τον πάγκο στον αγαπημένο του Κοσμά, να εκτελέσει, όπως τόσες φορές με επιτυχία στην προπόνηση. Όπερ και εγένετο. Κάπου εκεί οι παίκτες του ΑΟΚ βραχυκύκλωσαν προς τέρψη του κορυφαίου σκόρερ του Αστέρα, Μιχάλη Μανιά. Ο Μανιάς στην αποδοτικότερη σεζόν του στην κορυφαία κατηγορία, έφτασε τα έντεκα γκολ και έχει την ευκαιρία να πάει ακόμα πιο μακριά αυτή την επίδοση. 

Στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης ο πιο πλήρης Αστέρας Τρίπολης θα έχει την ευκαιρία να φτάσει ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο του στόχο, κερδίζοντας τον “άνετο” πλέον Απόλλωνα. Είναι το πλέον καθοριστικό βήμα, πριν την τελευταία αποστολή απέναντι στον ποιοτικό αλλά και εκτός στόχων Παναιτωλικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.