Εκτός ο Πετεγουέι

Οι ενοχλήσεις στο πέλμα δεν επέτρεψαν στον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ να προπονηθεί σήμερα (25/4), ενώ Τζόουνς και Κόνιαρης ανεβάζουν ρυθμό .

Οι ενοχλήσεις στο πέλμα δεν επέτρεψαν στον Αμερικανό γκαρντ του ΠΑΟΚ να προπονηθεί σήμερα (25/4), ενώ Τζόουνς και Κόνιαρης ανεβάζουν ρυθμό . 

Με μία απουσία από το ομαδικό πρόγραμμα συνεχίστηκε σήμερα (25/4) η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος της Basket League. Συγκεκριμένα, ο Τεράν Πετεγουέι έμεινε εκτός, λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα. 

Ο Αμερικανός γκαρντ του «Δικέφαλου» έκανε ατομικό πρόγραμμα, χωρίς να εκφράζεται ιδιαίτερη ανησυχία από τους «ασπρόμαυρους» για το χρόνο επανάκαμψής του στην αγωνιστική δράση. 
Προληπτικά δεν έκανε με τους υπόλοιπους σήμερα, ώστε να μην προκύψει πιο σοβαρό ζήτημα. Ατομικό πρόγραμμα έκανε επίσης και ο εδώ και μέρες τραυματίας, Δημήτρης Καραμανώλης.

Στον αντίποδα, οι Λάκι Τζόουνς και Αντώνης Κόνιαρης, οι οποίοι είχαν αρκετά σοβαρά προβλήματα πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, από την αρχή κιόλας της τρέχουσας εβδομάδας, όπως συνέβη και σήμερα, ανεβάζουν συνεχώς ρυθμό στις προπονήσεις. 

Πριν την προπόνηση προηγήθηκε ανάλυση στο βίντεο από τον προπονητή της ομάδας, Ηλία Παπαθεοδώρου. Το αυριανό πρόγραμμα των «ασπρόμαυρων» περιλαμβάνει διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, ενώ νωρίς το πρωί της Παρασκευής η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Χαλκίδα, για τα δύο φιλικά παιχνίδια με την Κύμη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.