Λίγο οξυγόνο

Οξυγόνο στο βυθό αναζητούν Δόξα Δράμας και ΠΑΣ Γιάννινα που αναμετρώνται σήμερα (17:15, Νovasports 3) στο Καυτατζόγλειο.

Οξυγόνο στο βυθό αναζητούν Δόξα Δράμας και ΠΑΣ Γιάννινα που αναμετρώνται σήμερα (17:15, Νovasports 3) στο Καυτατζόγλειο. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν εκ νέου την Τετάρτη σε εξ αναβολής παιχνίδι της Σούπερ Λιγκ.

Ο Μάκης Κατσαβάκης, δεν μπορεί να υπολογίσει στον τιμωρημένο Σέρεμετ, στον τραυματία Σοϊλέδη και στον ανέτοιμο Βάντερσον. Όμως στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Αμπουμπακάρι, Παπαδόπουλος και Ουέλινγκτον, οι οποίοι ήσαν αμφίβολοι.

Στην 18αδα μετέχουν οι: Ρόκα, Δαύκος, Τριποτσέρης, Βέρτζος, Μπριλάκης, Ψυχογιός, Στεργιανός, Σικαλιάς, Λίμα, Αμπουμπακάρι, Ρούτσης, Παπαδόπουλος, Γελαδάρης, Αραβίδης, Κάπελ, Ουέλινγκτον, Κυβελίδης, Γκαρακλίδης.

Στα Γιάννινα ο Χρήστος Πατσατζόγλου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και ταξίδεψε με την αποστολή στην Θεσσαλονίκη. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ζαμπρέλα, Σκούφαλης, Ταμπάσης και Γιάκος, καθώς και οι Οικονόμου, Ιωάννου.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ: Κηπουρός, Φέγκρους, Ντάσιος, Πάντος, Κώτσιος, Τζημόπουλος, Βάντερσον, Μιχαήλ, Πατσατζόγλου, Ανδράλας, Κυριάκος, Ντε Βινσέντι, Λίλα, Βίλα, Μπεσέρα, Γεωργίου, Τζάνης και Μπακαγιόκο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.