Ισόπαλο το ντέρμπι

Με ένα από κάθε ομάδα στις αρχές των δύο ημιχρόνων διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Με ένα από κάθε ομάδα στις αρχές των δύο ημιχρόνων διαμορφώθηκε το τελικό 1-1 στο ντέρμπι ανάμεσα στη Σεβίλλη και την Ατλέτικο Μαδρίτης.


Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο ένατο λεπτό προηγήθηκαν στο σκορ με τον Σάλβιο. Ωστόσο η Σεβίλλη φρόντισε να… πληρώσει τους πρωτευουσιάνους με το ίδιο νόμισμα. Στο ίδιο χρονικό σημείο, αλλά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Μπάμπα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.


Καμία από τις δύο ομάδες δεν έμεινε ευχαριστημένη με τα τελικό αποτέλεσμα, καθώς απέτυχαν να μπουν στις θέσεις που οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ της επόμενης σεζόν.


Σεβίλλη: Πάλοπ, Εσκουντέ, Σπάχιτς (57′ Φάτζιο), Ναβάρο, Αντουχάρ, Μεντέλ, Ράκιτιτς (57′ Τροχόφσκι), Ρέγιες, Νάβας, Ντιαβαρά (74′ Μανού), Κανουτέ.
Ατλέτικο Μαδρίτης: Κουρτουά, Σότο, Μιράντα, Κασμίρσκι, Χουανφράν (90′ Περέα), Γκάμπι, Σουάρεζ, Κόκε, Σάλβιο, Αντριάν, Τιάγκο (81′ Πίτσι).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.