Γουάιτ: “Κορυφαία ομάδα ο Παναθηναϊκός”

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γουάιτ, εν όψει της αναμέτρησης των "πράσινων" με την Τσεντεβίτα.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό ο Τζέιμς Γουάιτ, εν όψει της αναμέτρησης των “πράσινων” με την Τσεντεβίτα. Ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε πως το “τριφύλλι” είναι μια ιστορική ομάδα και από τις κορυφαίες στην Ευρώπη. Παράλληλα, συμπλήρωσε πως η κροατική ομάδα θα προσπαθήσει να επιβάλει το παιχνίδι της και να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση για το Top 16.

Αρχικά, ο Γουάιτ τόνισε: “Ο Παναθηναϊκός είναι ιστορικά μια από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Πρώτα από όλα είναι τιμή και μόνο να αντιμετωπίζεις αυτή την ομάδα. Ξέρουμε πως θα έρθουν εδώ για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι περήφανη ομάδα και θα έρθουν για μάχη”.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: “Εμείς πρέπει να δουλέψουμε πάνω στο δικό μας πλάνο και να είμαστε έτοιμοι να παίξουμε καλά για 40 λεπτά. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες να φτάσουμε στα play offs, κάθε παιχνίδι που μπορούμε να πάρουμε είναι σημαντικό για μας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.