Οι πέντε πιο ουσιαστικές μεταγραφές…

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έλαβε τέλος και ξεχωρίσαμε πέντε μεταγραφές που ή ήδη έχουν αρχίσει να βγάζουν τα λεφτά τους ή έχουν προοπτική για να γίνουν ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έλαβε τέλος και ξεχωρίσαμε πέντε μεταγραφές που ή ήδη έχουν αρχίσει να βγάζουν τα λεφτά τους ή έχουν προοπτική για να γίνουν ιδιαίτερα επιτυχημένες.

Αλμπέρτο Παλόσκι (Κιέβο—->Σουόνσι)
Η Σουόνσι παρά το ομολογουμένως συμπαθητικό ρόστερ που διαθέτει έχει εμπλακεί στη μάχη της παραμονής. Ο τεχνικός της Φραντσέσκο Γκουιντολίν θέλοντας να προσθέσει έναν επιθετικό που δεν θα βγαίνει 19/20 φορές οφσάιντ όπως ο Μπαφετιμπί Γκομίς, απέκτησε από την Κιέβο τον πρώην παίκτη της Μίλαν, Πάρμα και Τζένοα Αλμπέρτο Παλόσκι. Σκοπός του είναι να δημιουργήσει μια ισχυρή τετράδα παρέα με τους Αντρέ Αγιού, Σίγκουρντσον και Μοντέρο.

Τσάρλι Οστιν (ΚΠΡ—->Σαουθάμπτον)
Είναι ένας ικανότατος επιθετικός, όπου προτίμησε να μπει στα δύσκολα αφήνοντας την ΚΠΡ και την Τσάμπιονσιπ για να επανέλθει στην Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σαουθάμπτον. Και λέμε ότι προτίμησε τα δύσκολα, επειδή το καλοκαίρι έληγε το συμβόλαιό του, άρα θα ήταν σε θέση να διαπραγματευτεί από θέση ισχύος με το νέο εργοδότη του. Ο Ρόναλντ Κούμαν βλέποντας ότι η απόδοση του Γκρατσιάνο Πελέ φέτος μοιάζει με ασανσέρ θέλησε να εντάξει από τώρα στο ρόστερ έναν παίκτη που αν μη τι άλλο γνωρίζει τέλεια τα αγγλικά γήπεδα και σκοράρει με την πρώτη ευκαιρία. Και το έκανε ήδη στην πρώτη του συμμετοχή κόντρα στη Γιουνάιτεντ!

Στίβεν Νέισμιθ (Εβερτον—->Νόριτς)
Η Νόριτς ζητούσε ένα παίκτη από το μεσαίο προς ψηλό ράφι που να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι ότι το πάθος και η δύναμη μπορούν να συνδυαστούν με ποιότητα. Και τελικά τον βρήκε στο πρόσωπο του Στίβεν Νέισμιθ. Ο 29χρονος μεσοεπιθετικός μια χαρά καριέρα έχει κάνει στα βρετανικά γήπεδα, ενώ η εμπειρία του θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στα “καναρίνια” όταν οι βαθμοί θα είναι επιτακτική ανάγκη. Αλλωστε στην πρώτη του συμμετοχή κόντρα στη Λίβερπουλ κατάφερε και βρήκε δίχτυα.

Μπένικ Αφόμπε (Γουλβς—->Μπόρνμουθ)
Ταλαιπωρήθηκε αρκετά στην Αρσεναλ. Επαιξε σε όλα τα μικρά κλιμάκια του λονδρέζικου συλλόγου, αλλά ποτέ στη μεγάλη ομάδα. Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν πείστηκε ποτέ για τις ικανότητές του και για αυτό το λόγο τον παραχώρησε σε έξι (!!!) ομάδες σε διάστημα πέντε ετών πριν τελικά τον αφήσει να φύγει για τη Γουλβς. Εκεί βρήκε την υγειά του σημειώνοντας 22 γκολ σε 46 συμμετοχές. Αυτό το παράσημο του έδωσε τη μεταγραφή στην Μπόρνμουθ (δαπάνησε 10 εκ. λίρες) με την οποία έχει προλάβει ήδη να σκοράρει μέσα στο Γενάρη τρία γκολ σε διάστημα τεσσάρων αγωνιστικών! Και είναι μόλις 22 ετών…

Μάριο Σουάρεθ (Φιορεντίνα—->Γουότφορντ)
Πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις με Μαγιόρκα και Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μάριο Σουάρεθ πήρε πέρσι το καλοκαίρι μεταγραφή για τη Φιορεντίνα, χωρίς όμως, να καταφέρει να πείσει και τον Πάουλο Σόουζα για τις ικανότητές του. Δεν προσαρμόστηκε και τελικά τον Ιανουάριο υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την εξαιρετική Γουότφορντ, η οποία στο πρόσωπό του 28χρονου αμυντικού μέσου βλέπει τον παίκτη που μπορεί να βάλει σε τάξη όλη την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.