Τα πλάνα του Κόντη για τον Παναιτωλικό

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας των «ερυθρόλευκων» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος. Θα είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας των «ερυθρόλευκων» στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Στο φαληρικό γήπεδο έχουν απολογισμό δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες. Η ομάδα του Πειραιά θα επιδιώξει να πορευτεί στο μονόδρομο της νίκης προκειμένου να εξασφαλίσει την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μακριά από το Αγρίνιο ο έβδομος της βαθμολογίας Παναιτωλικός έχει νικήσει τον Πλατανιά, τον Ατρόμητο και τον Λεβαδειακό, έφερε πέντε ισοπαλίες και γνώρισε έξι ήττες. O Χρήστος Κόντης δεν υπολογίζει τον τιμωρημένο Σισέ και τον Λεονάρντο Κούτρη, ο οποίος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στη διάρκεια του αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο ακραίος αμυντικός θα είναι σε θέση να προπονηθεί ξανά μετά από δύο μήνες. Για αγωνιστικούς λόγους αποκλείστηκαν οι Ζιλέ, Μποτία, Πάρντο, Ιβουσιτς, Σκαφίδας. Υπενθυμίζουμε πως εκτός ομάδα βρίσκονται οι Σεμπά και Οτζίτζα Οφόε.

Στην αποστολή βρίσκονται 18 ποδοσφαιριστές, οι Ανδρούτσος, Χουτεσιώτης, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Χατζισαφί, Ανσαριφάρντ, Μάριν, Μαρτίνς, Μιραλάς, Νικολάου, Προτό, Ρομαό, Ταχτσίδης, Βέργος, Βρουσάι και ο Ιγκόρ Σίλβα.

Η πιθανή ενδεκάδα: Προτό, Ελαμπντελαουί, Νικολάου, Ενγκελς, Χατζισαφί, Ρομαό, Ταχτσίδης, Μάριν, Φορτούνης, Βρουσάι, Ανσαριφάρντ.

Στον πρώτο γύρο οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει στο Αγρίνιο με 4-1. Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Καραϊσκάκη. Θα αρχίσει στις επτά το βράδυ και θα μεταδοθεί απευθείας από τοnovasports4HD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.