Χέρστον… μέσα, Φενέρ έξω

Η Αρμάνι έκανε το καθήκον της στο Μιλάνο και με τον Μαλίκ Χέρστον να κάνει... πάρτι και να σημειώνει 27 πόντους, «πέταξε» εκτός οκτάδας της Ευρωλίγκα τη Φενέρμπαχτσέ.

Η Αρμάνι έκανε το καθήκον της στο Μιλάνο και με τον Μαλίκ Χέρστον να κάνει… πάρτι και να σημειώνει 27 πόντους, «πέταξε» εκτός οκτάδας της Ευρωλίγκα τη Φενέρμπαχτσέ. Οι Τούρκοι ηττήθηκαν με 72-85 στην Ιταλία, από την ομάδα των Μπουρούση (7π.) – Φώτση (5π.), η οποία παρά το γεγονός ότι δεν είχε ελπίδες πρόκρισης, δεν τους άφησε να χαρούν.

Οι παίκτες του Σπάχια μπορεί να πήγαιναν αποφασισμένοι στον ιταλικό Βορρά για να κατακτήσουν το εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι-οφ της διοργάνωσης, αλλά παρά το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έκανε πραγματικότητα την επιθυμία τους και επικράτησε της Ούνιξ, οι ίδιοι απέτυχαν και αποχαιρέτησαν και το Φάιναλ – Φορ της Κωνσταντινούπολης. Οι Ιταλοί επισφράγισαν τη νίκη τους στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου η διαφορά ανέβηκε στους 10 πόντους και από εκεί και πέρα -και παρά τις προσπάθειες του Πρέλτζιτς (15π.), δεν κατάφεραν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.