“Λύγισαν” οι Ελπίδες

Η εθνική Ελπίδων ηττήθηκε από τη Γερμανία με 1-0 στην πόλη Χάλε, παρουσία περίπου 6.000 θεατών, σε αγώνα για την προκριματική φάση του Euro 2013 (1ος όμιλος).

Η εθνική Ελπίδων ηττήθηκε από τη Γερμανία με 1-0 στην πόλη Χάλε, παρουσία περίπου 6.000 θεατών, σε αγώνα για την προκριματική φάση του Euro 2013 (1ος όμιλος). Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Φουνκ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, κι ενώ η ελληνική ομάδα αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 38ο λεπτό, λόγω αποβολής του Τριανταφύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πλέον, η Γερμανία μετρά οκτώ νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και έχει προκριθεί και μαθηματικά στην επόμενη φάση, ενώ η εθνική παραμένει στην 4η θέση έχοντας πλέον χάσει κάθε ελπίδα πρόκρισης.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν από την αρχή του αγώνα να επιβάλουν το ρυθμό τους και έχασαν την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 1ο λεπτό, με τον Καπίνο να προλαβαίνει τον Μλάπα. Στο 7΄ ο Γκιντογκάν σούταρε στο οριζόντιο δοκάρι, στο 13΄ ο Καπίνο εξουδετέρωσε το σουτ του Ρούντι και στο 19΄ ο Μλάπα, αν και μόνος, πλάσαρε άουτ. Η ελληνική ομάδα ισορρόπησε μετά το 25ο λεπτό και στο 32΄ ο Νόιμαν μόλις που πρόλαβε το Βέλλιο.

Στο 38΄, όμως, οι αγωνιστικοί συσχετισμοί ανατράπηκαν με την αποβολή του Τριανταφύλλου, που αντίκρισε για δεύτερη φορά την κίτρινη κάρτα, για να ανοίξουν το σκορ οι Γερμανοί στις καθυστερήσεις, με σουτ του Φουνκ. Το ίδιο αγωνιστικό σκηνικό διατηρήθηκε και στην επανάληψη, με τα «πάντσερ» να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες στο 52΄ και το 58΄ (Λασόγκα), στο 64΄ (Γκιντογκάν), στο 71΄ (Λασόγκα) και στο 87΄ (Μπάιστερ), στην τελευταία καλή στιγμή του αγώνα.

    Διαιτητής: Ντάνι Μακέλι (Ολλανδία)

    Κίτρινες: Σκόνδρας, Τριανταφύλλου, Ταχτσίδης

    Κόκκινη: 38΄ Τριανταφύλλου (2η κίτρινη)

    ΓΕΡΜΑΝΙΑ (Ράινερ Άντριον): Στέγκεν, Γιάντσκε, Κίρχοφ, Ρούντι (89΄ Χόρνσχουχ), Γκιντογκάν, Λασόγκα (78΄ Μπάιστερ), Μλάπα, Εσβάιν (86΄ Βόλαντ), Γιουνγκ, Νόιμαν, Φουνκ.

    ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καπίνο, Σκόνδρας, Ποτουρίδης, Κουρμπέλης, Τριανταφύλλου, Σταφυλίδης, Μαυρίας (67΄ Γιαννιώτας), Βέλλιος (71΄ Γιάννου), Ταχτσίδης (83΄ Αποστολόπουλος), Πέτσος, Βλαχοδήμος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.