Ημιτελικός ίσον…τελικός για την ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια. Διαβάστε στο Novasports.gr γιατί συνήθως η πρόκριση της Ένωσης στους «4», σημαίνει εισιτήριο για τον τελικό!

Η ΑΕΚ επιστρέφει σε ημιτελικά Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.  Διαβάστε στο Novasports.gr γιατί συνήθως η πρόκριση της Ένωσης στους «4»,  σημαίνει εισιτήριο για τον τελικό!

Η Ένωση μετά τις δύο νίκες επί του Ηρακλή θα διεκδικήσει μία θέση στον τελικό του δεύτερου τη τάξει θεσμού στο ελληνικό ποδόσφαιρο και οι οιωνοί είναι υπέρ της, έστω αν ακόμα δεν έχει μάθει τον επόμενό της αντίπαλο.

Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ μετρά τρεις συνεχόμενες προκρίσεις από τη συγκεκριμένη φάση στον τελικό, ενώ έχουν περάσει πάνω από δέκα χρόνια από τότε που αποκλείστηκε στα ημιτελικά!

Πιο πρόσφατη εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων»  σε ημιτελικά Κυπέλλου ήταν τη σεζόν 2010-11, όταν απέκλεισε τον ΠΑΟΚ και πέρασε στον τελικό, κατακτώντας το τελευταίο της τρόπαιο απέναντι στον Ατρόμητο.

Πριν από αυτή τη σεζόν, είχε εμφανιστεί στα ημιτελικά το 2008-09, αποκλείοντας τον Πανσερραϊκό. Δεν κατάφερε όμως να κατακτήσει το τρόπαιο, καθώς έχασε στα πέναλτι σε έναν αξέχαστο τελικό από τον Ολυμπιακό.

Παρόμοιο το έργο και το 2005-06, με την Ένωση να παίρνει άλλο ένα εισιτήριο από ημιτελικά με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, αλλά να ηττάται και πάλι στον τελικό από τους «ερυθρόλευκους».

Ο Ολυμπιακός, ήταν μάλιστα και η τελευταία ομάδα που απέκλεισε την ΑΕΚ σε ημιτελικά Κυπέλλου, κάτι που είχε γίνει πάνω από δέκα χρόνια πριν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2004-05.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.