Βενγκέρ: «Μας εξέπληξε με την ποιότητά του»

Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ντίνου Μαυροπάνου στην εκτός έδρας ήττα 2-1 της Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Ντίνου Μαυροπάνου στην εκτός έδρας ήττα 2-1 της Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αλσατός τεχνικός τόνισε πως ο νεαρός κεντρικός αμυντικός ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και έδειξε πως μπορεί να υπολογίζεται για το μέλλον. 

Ο Βενγκέρ δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ»: «Στις προπονήσεις έχει δείξει πως έχει υψηλή ποιότητα, αλλά πάντα υπάρχει ένα ερωτηματικό μέχρι να δεις πώς ανταποκρίνεται κάποιος υπό πίεση σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Μέχρι τότε δεν ξέρεις. Οι μεγάλοι παίκτες είναι πάντα καλύτεροι στους αγώνες από ό,τι στις προπονήσεις. Εκείνοι είναι που κάνουν καριέρα, γιατί υπάρχουν πολλοί που στους αγώνες κάνουν λιγότερα από ό,τι στις προπονήσεις. Αυτό ήταν το ερωτηματικό για τον Κωνσταντίνο και πιστεύω πως τα πήγε καλά. Εξέπληξε τους πάντες με την ποιότητά του στο ντέρμπι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.