Ένας χρόνος με αναστολή στο «τριφύλλι»

Με ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή τιμωρήθηκε από την UEFA η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη.

Με ένα χρόνο αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με αναστολή και πρόστιμο 75.000 ευρώ, τιμωρήθηκε από την UEFA η ΠΑΕ Παναθηναϊκός την Πέμπτη. Οι «πράσινοι» απολογήθηκαν την Πέμπτη στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και αμέσως μετά το τέλος ενημερώθηκαν για το ύψος της τιμωρίας.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού… στάθηκαν μπροστά από την πειθαρχική επιτροπή για περίπου μιάμιση ώρα, ενώ το κλίμα ήταν ιδιαίτερα καλό. Η τιμωρία δεν εξέπληξε τους “πράσινους”, καθώς γνώριζαν πως δεν είχαν όλα τα χαρτιά.

Έως τις 31 Μαρτίου οι «πράσινοι» θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές και παράλληλα να παρουσιάσουν τα αποδεικτικά έγγραφα στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, προκειμένου να μην ισχύσει η τιμωρία τους ενός έτους. Αυτή ήταν η μέγιστη ποινή που περίμεναν στο «τριφύλλι» και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πως θα λυθούν τα οικονομικά προβλήματα που ταλανίζουν την ομάδα. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εκφράζουν την αισιοδοξία πως μέχρι το τέλος του επομένου μήνα θα έχουν καταφέρει να αποπληρώσουν τις υποχρεώσεις του και να αποφύγουν τόσο τον αποκλεισμό, όσο και το διπλασιασμό του προστίμου.

Τα βασικά επιχειρήματα από τους πράσινους ήταν η σφιχτή οικονομική πολιτική που ήδη εφαρμόζεται τη φετινή σεζόν, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι δεν έγιναν μετεγγραφές τον Ιανουάριο λόγω των οφειλών. Επίσης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνισαν πως γίνονται προσπάθειες για το δανεισμό της ομάδας, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη και η +αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Τέλος αναφέρθηκαν και στο ενδιαφέρον από ξένους επενδυτές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.