Σερ Αλεξ: «Καλύτερος ο Γκιγκς»

Βέβαιος ότι η καριέρα του Ράιαν Γκιγκς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκιάζει εκείνη του θρυλικού Πάολο Μαλντίνι της Μίλαν δήλωσε ο Αλεξ Φέργκιουσον.

Βέβαιος ότι η καριέρα του Ράιαν Γκιγκς στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επισκιάζει εκείνη του θρυλικού Πάολο Μαλντίνι της Μίλαν δήλωσε ο Αλεξ Φέργκιουσον. Ο Ουαλός επιθετικός θα φτάσει στην 900ή συμμετοχή του με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων», αν δώσει το παρών στην αναμέτρηση με τον Αγιαξ για το Γιουρόπα Λιγκ.

«Είναι σαφές ότι ο Μαλντίνι υπήρξε ένας εκπληκτικός παίκτης, αλλά υπάρχει μία διαφορά μεταξύ τους. Εκείνος ήταν αμυντικός, και, παρά το γεγονός ότι έτρεξε πολύ κατά τη διάρκεια της καριέρας του, οι παίκτες όπως ο Γκιγκς που παίζουν πιο ψηλά, έχουν περισσότερη δουλειά να κάνουν», επιχειρηματολόγησε ο Σκωτσέζος τεχνικός.

«Ο Γκιγκς συνεχίζει να αψηφά την ηλικία του. Αυτή τη σεζόν είναι ακριβώς ίδιος όπως ήταν και παλιότερα. Δεν έχει αλλάξει τίποτα στην αγωνιστική του εικόνα», συμπλήρωσε ο Φέργκιουσον.

Από την πλευρά του, ο Μαλντίνι αγωνίστηκε στη Μίλαν επί 24 συναπτά έτη με 902 συμμετοχές συνολικά, μέχρι το 2009, που κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.