Χωρίς κόσμο το Μαρούσι-ΑΓΟΡ

Απουσία φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον ΑΓΟΡ.

Απουσία φιλάθλων θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση του Αμαρουσίου με τον ΑΓΟΡ. Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ επιβλήθηκε μια αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στην ομάδα των βορείων προαστίων, καθώς δεν έστειλε το αντίγραφο του πρακτικού πρωτοκόλλου θεώρησης εκδοθέντων εισιτηρίων.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο αγώνας Μαρούσι – Ρέθυμνο AEGEAN της 20ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ στο Κλειστό του Αγίου Θωμά το Σάββατο 25/2 και ώρα 16:00 θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, διότι δεν απεστάλη στον ΕΣΑΚΕ αντίγραφο του πρακτικού-πρωτοκόλλου θεώρησης των εκδοθέντων εισιτηρίων».

Με χρηματικό πρόστιμο ύψους 700 ευρώ τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για υβριστικά συνθήματα στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο αθλητικός δικαστής απάλλαξε την ΚΑΕ Ηλυσιακός αλλά και τον παίκτη της Ντάρκο Κοχαντάρεβιτς για ανάρμοστη και υβριστική συμπεριφορά κατά του δεύτερου διαιτητή στο ματς της 19ης αγωνιστικής της Α1 με το Περιστέρι. Ωστόσο, στον Σέρβο φόργουορντ επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ για τη συμπεριφορά του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Τέλος, δεν τίθεται θέμα τιμωρίας στην ΚΑΕ Περιστέρι, καθώς απαλλάχθηκε από τις διατάξεις του άρθρου 37 περί μη καταβολής των αμοιβών και εξόδων στους διαιτητές του αγώνα, της 19ης αγωνιστικής, με τον Ηλυσιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.