Μαριάνο: "Θα ήθελα να κληθώ στην Εθνική Ισπανίας"

Ο Μαριάνο Ντιάς πέτυχε γκολ α λα Ρονάλντο με το 7 την πλάτη και πλέον όλοι ασχολούνται μαζί του. Εκείνος περιμένει κλήση από τον Λουίς Ενρίκε.
0
Αποστόλης Λάμπος
21/09/2018 • 03:35
Το νέο νούμερο 7 της Ρεάλ Μαδρίτης, ονομάζεται Μαριάνο Ντίας!
  • shares
Ο Μαριάνο Ντιάς πέτυχε γκολ α λα Ρονάλντο με το 7 την πλάτη και πλέον όλοι ασχολούνται μαζί του. Εκείνος περιμένει κλήση από τον Λουίς Ενρίκε.

Ο 25χρονος Ισπανός έχει αγωνιστεί μια φορά σε φιλικό με τη φανέλα της Δομινικανής Δημοκρατιας σε φιλικό με την Αϊτή. Για το λόγο αυτό έχει ακόμα το δικαίωμα να γωνιστεί στην Εθνική Ισπανίας καθώς έχει γεννηθεί στη χώρα της Ιβηρικής.

"Θα μου άρεσε να έρθει κλήση από τον Λουίς Ενρίκε. Ελπίζω να μπορέσω να είμαι στην εθνική Ισπανίας. Είμαι χαρούμενος για το γκολ που πέτυχα, για την πάσα του Μαρσέλο και τους συμπαίκτες μου.Ήθελα να παίξω αλλά δεν αδημονούσα, απλά δούλευα και περίμενα την ευκαιρία μου.

Όσο για το νούμερο 7, είναι απλά ένα νούμερο και δεν του δίνω καμία περαιτέρω σημασία. Ασφαλώς σέβομαι τον Ρονάλντο και όλους όσους το έχουν φορέσει πριν από μένα."
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.