Τσάκας: “Λίγη υπομονή ακόμα”

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη νέα αναβολή της πρότασης και τόνισε πως το σαουδαραβικό fund θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μέχρι τις 9 Μαρτίου που είναι προγραμματισμένο του Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Βλάσης Τσάκας μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για τη νέα  αναβολή της πρότασης και τόνισε πως το σαουδαραβικό fund θέλει να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών μέχρι τις 9 Μαρτίου που είναι προγραμματισμένο του Γ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

“Η πρόταση ήρθε στις 5 το απόγευμα, αλλά διαπιστώσαμε κάποια λάθη. Επεστράφη στη Σαουδική Αραβία για να σταλεί και να κατατεθεί σε 1-2 μέρες. Η πρόταση θα περιλαμβάνει ποσό που θα καλύπτει τις ανάγκες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.  Θα προβλέπει ποσό που θα καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Η ψήφιση του νόμου ήταν ένα πραγματικό πρόβλημα. Σε λίγες μέρες θα είναι νόμος του κράτους, άρα υπάρχει ο χρόνος μέχρι τότε για να γίνει μια σωστή πρόταση που θα λύσει τα προβλήματα. Θέλουμε να πάμε ως μεγαλομέτοχοι στη Γ.Σ. της 9ης Μαρτίου
 
Λίγη υπομονή ακόμα. Αν ήταν να αγοράσουμε στραγάλι από τη λαϊκή θα ήταν εύκολο. Δεν πάμε όμως να αγοράσουμε στραγάλια. Ένας άνθρωπος που έρχεται να βάλει λεφτά σε μια χώρα που υπογράφει-δεν υπογράφει απόψε για τη δανειακή σύμβαση, πρέπει να καταλάβουμε πως χρειάζεται λίγο χρόνο. Η διοίκηση κοιτάει όλες τις εναλλακτικές. Καλά κάνει και εξετάζει τη λύση του δανείου, αλλά εγώ δεν ξέρω κανένα δάνειο να βγαίνει σε λιγότερες από 25 μέρες. Το να περιμένουμε μέχρι τις 9 Μαρτίου είναι λιγότερο χρονοβόρο
 
Διαβεβαιώνω ότι προσπαθούμε να έχει κατατεθεί εντός εβδομάδας η πρόταση. Δεν μπορούμε να πούμε ονόματα ακόμα. Με την κατάθεση της πρότασης ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει το ελεύθερο να βγάλει τα ονόματα. Επιδίωξη μας είναι να είναι στην ομάδα όσοι περισσότεροι από τους παλιούς μετόχους”.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.