«Στις 9 Μαρτίου προχωράμε ή διαλυόμαστε»

Δυσοίωνο χαρακτήρισε το μέλλον του Παναθηναϊκού ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην εκδήλωση για την κοπή της πίττας των παλαιμάχων.

Δυσοίωνο χαρακτήρισε το μέλλον του Παναθηναϊκού ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην εκδήλωση για την κοπή της πίττας των παλαιμάχων. Ο παλαίμαχος άσος των «πρασίνων» στάθηκε στην κρίσιμη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαρτίου.

«Στις 9 Μαρτίου θα κριθούν πολλά. Θα τοποθετηθούν οι μέτοχοι για την ομάδα και είτε θα προχωρήσουμε είτε θα διαλυθούμε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Σχετικά με την μεταβίβαση μετοχών της ΠΑΕ σχολίασε: «Οι λύσεις που δεν είναι ντόμπρες δεν είναι λύσεις».

Τέλος προέβλεψε κατάκτηση του πρωταθλήματος εφόσον ο Παναθηναϊκός επικρατήσει του «αιώνιου» αντίπαλου στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ: «Εάν νικήσουμε τον Ολυμπιακό θα το πάρουμε. Εάν δεν υπάρξει νικητής, τότε θα είναι μια αμφίρροπη μάχη μέχρι το τέλος».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γόντικας δήλωσε: «Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να είναι κάποιος κοντά σε όλους τους θρύλους της ομάδας που με την παρουσία τους αποτελούν την ζωντανή ιστορία του συλλόγου. Είμαστε σε δύσκολη συγκυρία αλλά αυτή η βραδιά είναι αφιερωμένη στους θρύλους της ομάδας και μακάρι να πετύχουμε όσα έχουν πετύχει αυτοί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.