ΕΟΠΕ κατά ΠΑΣΑΠ και ΕΣΑΠ

Σε διπλό μέτωπο επιτέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Καλογρέζα.

Σε διπλό μέτωπο επιτέθηκε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Αχιλλέας Μαυρομάτης στο διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα στην Καλογρέζα. Η διοργανώτρια του πρωταθλήματος… η ΕΣΑΠ και το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών, ο ΠΑΣΑΠ βρέθηκαν στο στόχαστρο του προέδρου της ΕΟΠΕ.
 
«Η ΕΣΑΠ έχει εσωτερικά προβλήματα και λυπάμαι. Ο ΠΑΣΑΠ αρνείται να συζητήσει λες και βοηθάει έτσι σε κάτι» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Μαυρομάτη ο οποίος αναφέρθηκε και στο γενικότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας. «Ο επαγγελματικός αθλητισμός της Ελλάδας, όχι μόνο το βόλεϊ, γυρνάει στην εποχή της πορτοκαλάδας. Αντί να προστατεύσουμε τους 120-130 αμοιβόμενους βολεϊμπολίστες ασχολούμαστε με άλλα» τόνισε και συνέχισε αναφερόμενος στον υποβιβασμό του Απόλλωνα Καλαμαριάς ότι «άναψε το φυτίλι και δεν προβληματιστήκαμε.

Εμείς ως ομοσπονδία έχουμε 5-6 άξονες και θα σας τις καταθέσουμε αλλά εκφράζω την έντονη ανησυχία μου πως ο χρόνος χάνεται» τόνισε το αφεντικό της ΕΟΠΕ. Η ομοσπονδία σύμφωνα με τον Μαυρομάτη πρότεινε ημερίδα πριν όλοι οι φορείς οδηγηθούν στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή αλλά όπως είπε ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ «ο ΠΑΣΑΠ σιώπησε και η ΕΣΑΠ δεν ήταν σε θέση να απαντήσει». Στο διοικητικό συμβούλιο το παρών από τον ΠΑΣΑΠ έδωσε ο Βασίλης Μηνούδης ο οποίος είπε μεταξύ άλλων. «Δύο χρόνια εμείς περιμένουμε καρτερικά και δεν δεχόμαστε να κατηγορούμαστε ότι εμείς φταίμε που δεν γίνεται διάλογος. Η ημερίδα δεν θα λύσει το πρόβλημα,  θέλουμε ουσιαστικό διάλογο. Ξαφνικά γίναμε όλοι Τροϊκανοί!!!». Στα παράπονα  του Μηνούδη απάντησε ο διευθυντής της Λίγκας Νίκος Σοφιανός ο οποίος εκπροσώπησε τον πρόεδρο της διοργανώτριας Παντελή Ταρνατώρο.  «Δεν έχετε δίκιο σε πολλά θέματα» είπε χαρακτηριστικά. Το τέλος του διοικητικού συμβουλίου βρήκε τον Μαυρομάτη να προτείνει τριμερή συνάντηση στη Σύρο κατά τη διάρκεια του φάιναλ 8 του Κυπέλλου Ελλάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.