Η Αργεντινή θα καταφέρει να κερδίσει την Ισλανδία;

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ξεκινήσει. Απομένουν 40 ημέρες για την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής στα γήπεδα της Ρωσίας.

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει ξεκινήσει. Απομένουν 40 ημέρες για την έναρξη της μεγάλης ποδοσφαιρικής γιορτής στα γήπεδα της Ρωσίας. Μία από τις ομάδες, που έχουν ως στόχο την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου, είναι η Αργεντινή. Έφτασε κοντά στο τρίτο της κύπελλο, πριν από τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία, αλλά στον τελικό έχασε με 1-0, στην παράταση, από τη Γερμανία.

Δύο τρόπαια και τρεις συμμετοχές σε τελικό η Αργεντινή

Η Αργεντινή κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1978 στην έδρα της και το 1986 στο Μεξικό. Τρεις φορές πήρε τη δεύτερη θέση. Εκτός από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014 στη Βραζιλία, ηττήθηκε και σε αυτούς του 1930 στην Ουρουγουάη και του 1990 στην Ιταλία.

Ο Μέσι και η παρέα του έχουν ως στόχο να ανέβουν στην κορυφή του κόσμου και θέλουν ξεκινήσουν με νίκη στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας. Πρώτη αντίπαλος της Αργεντινής είναι η Ισλανδία. Θα καταφέρει να την κερδίσει;

Ο αγώνας Αργεντινής-Ισλανδίας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Ιουνίου, στις 16:00, στη Μόσχα. Οι 2 ομάδες συμμετέχουν στον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μαζί με την Κροατία και τη Νιγηρία.

Πρώτη φορά σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου η Ισλανδία

Η Ισλανδία θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Έφτασε κοντά στην πρόκρισή της, στα τελικά της προηγούμενης διοργάνωσης, στη Βραζιλία, αλλά ηττήθηκε στα play off από την Κροατία. Ακολούθησε η εντυπωσιακή πορεία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016, στη Γαλλία. Στην παρθενική της συμμετοχή, σε τελικά Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όχι μόνο προκρίθηκε από τον όμιλο, αλλά έφτασε έως τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε από τη διοργανώτρια Γαλλία. Είχε προηγηθεί, στη φάση των 16, η νίκη-πρόκριση, με 2-1, επί της Αγγλίας.

Το στοίχημα της ημέρας από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, για το Παγκόσμιο Κύπελλο, είναι για τη νίκη της Αργεντινής, στο παιχνίδι με την Ισλανδία.

Σαράντα ημέρες, πριν ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές, από το Πάμε Στοίχημα, για όσους θέλουν να ποντάρουν από τώρα. Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για τον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Ασίας, της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης. Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται και ανά όμιλο, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τέταρτη θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, το σύνολο των πόντων και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.