Η ΑΕΚ επέστρεψε και στο European Club Association

Η είσοδος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια συνδυάστηκε με την επιστροφή της στο ECA (European Club Association).
0
Μανώλης Βογιατζάκης
11/09/2018 • 15:13
H ΑΕΚ στο ECA
  • shares
Η είσοδος της ΑΕΚ στους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά από δώδεκα χρόνια συνδυάστηκε με την επιστροφή της στο ECA (European Club Association).  Όπως τονίστηκε σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ, η αντιπροσωπεία της έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής κατά την επανένταξή της στο πιο σημαντικό οργανισμό εκπροσώπησης των ευρωπαϊκών club υπό την αιγίδα της UEFA και δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια και για την εξέλιξή της σε όλα τα επίπεδα κατά την τελευταία πενταετία

Συνοπτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η επιστροφή της ΑΕΚ στο ECA (European Club Association) επιβεβαιώθηκε με πανηγυρικό τρόπο κατά τις εργασίες της 21ης Συνέλευσης των μελών του οργάνου των ευρωπαϊκών συλλόγων που έλαβε χώρα χθες και σήμερα στο Σπλιτ της Κροατίας. 

Η ΑΕΚ έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής κατά την επανένταξή της στο πιο σημαντικό οργανισμό εκπροσώπησης των ευρωπαϊκών club υπό την αιγίδα της UEFA και δέχθηκε πολλά συγχαρητήρια και για την εξέλιξή της σε όλα τα επίπεδα κατά την τελευταία πενταετία αλλά και για την επιστροφή της στους ομίλους του UEFA Champions League μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι η ΑΕΚ επέστρεψε όχι μόνο ως association member αλλά με πλήρη συμμετοχή στο ECA ως ordinary member κάτι που σημαίνει ότι έχει δικαίωμα ψήφου στις γενικές συνελεύσεις αλλά και δικαίωμα συμμετοχής στις διάφορες επιτροπές στις οποίες συζητούνται κρίσιμα ζητήματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου με σχετικές εισηγήσεις προς την UEFA. 

Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στο Σπλιτ ήταν και το σοβαρό ενδεχόμενο δημιουργίας και τρίτης ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης μετά το Champions και το Europa League, οι δανεισμοί ποδοσφαιριστών ανάμεσα σε ευρωπαϊκές ομάδες, οι ημερομηνίες έναρξης και λήξης των μεταγραφικών περιόδου σε σχέση με την ημερομηνία έναρξης των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και άλλα. 

Η ΑΕΚ εκπροσωπήθηκε στην 21η Γενική Συνέλευση των μελών του ECA υπογράφοντας την επιστροφή της από τον Α’ Αντιπρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΠΑΕ, κ. Μηνά Λυσάνδρου».
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

20/11/2018 • 14:40