Πήρε θέση η Λάρισα

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω της οποίας αναφέρεται στην υπόθεση για τα χρήματα που ερίζουν παίκτες που αγωνίζονταν στην ερασιτεχνική ΑΕΛ.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ μέσω της οποίας αναφέρεται στην υπόθεση για τα χρήματα που ερίζουν παίκτες που αγωνίζονταν στην ερασιτεχνική ΑΕΛ. 

Αναλυτικά:

«Ο συγκεκριμένος δικηγόρος πρόσφατα σε διαδικασία που προσπάθησε να ενεργοποιήσει στην ΕΕΑ αποδοκιμάστηκε παμψηφεί κι έτσι δεν κατάφερε να εκπέσει η εγγυητική επιστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ αφού ο Αρεοπαγίτης Πρόεδρος της ΕΕΑ και οι επιφανείς δικηγόροι μέλη της αλλά και οι οικονομολόγοι που συμμετέχουν δεν παραπλανήθηκαν όπως παραπλανήθηκε η νεαρή Ειρηνοδίκης κι έβαλαν τα γέλια με τις νομικές απόψεις του.

Σε αυτή την αποτυχημένη προσπάθειά του διεκδίκησε από την ΠΑΕ ΑΕΛ 200.000 ευρώ για ποδοσφαιριστές της εποχής Πηλαδάκη. Στη νέα του προσπάθεια διεκδικεί 20.000 ευρώ για κάποιους ποδοσφαιριστές παντελώς αγνώστους που αγωνίστηκαν στην Ερασιτεχνική ΑΕΛ στη Γ’ Εθνική επί εποχής Πλεξίδα.

Η σημερινή ΠΑΕ ΑΕΛ θα κάνει έφεση στην απόφαση η οποία δεν είναι αμετάκλητη παρά το ότι στην εκδίκαση της υποθέσεως που έγινε πέρυσι δεν παρέστη το νομικό επιτελείο της σημερινής ΠΑΕ ΑΕΛ αλλά δικηγόρος επιλογής του Βαγγέλη Πλεξίδα ο οποίος είναι και υποχρεωμένος να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό.

Ο συγκεκριμένος τύπος έκανε και δηλώσεις για την αδειοδότηση της ΠΑΕ ΑΕΛ καθ’ υπόδειξη κατά την κρίση μας αυτών που είναι ανταγωνιστές της ΠΑΕ ΑΕΛ κι ενδιαφέρονται να πάρουν στα χαρτιά την άνοδο από την Πρωταθλήτρια ΑΕΛ και το περίεργο είναι ότι οι δηλώσεις φιλοξενήθηκαν σε πολλά ΜΜΕ λες και πρόκειται για καμιά νομική αυθεντία ξεχνώντας ότι η μοναδική δίκη στην οποία συμμετέχει κάθε εβδομάδα είναι η δίκη του ΣΚΑΪ με πρόεδρο του δικαστηρίου τον Κυριάκο Θωμαϊδη». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.