Μπογιαρίντσεφ: «Μπορεί να προκριθεί η Σπαρτάκ»

Αισιόδοξος πως η Σπαρτάκ θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ντένις Μπογιαρίντσεφ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/08/2018 • 12:40
Ο Ντένις Μπογιαρίντσεφ
  • shares
Αισιόδοξος πως η Σπαρτάκ θα καταφέρει να ξεπεράσει το εμπόδιο του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Ντένις Μπογιαρίντσεφ, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση των δυο ομάδων. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ρωσικής ομάδας τόνισε πως η ομάδα του θα πρέπει να αποφύγει τα λάθη που είχε κάνει στην Τούμπα και τα οποία είχαν φέρει την ήττα 3-2 από τον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αναλυτικά, ο Ντένις Μπογιαρίντσεφ δήλωσε: «Φυσικά και πιστεύω πως η Σπαρτάκ μπορεί να περάσει τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα από την ήττα στη Θεσσαλονίκη βγήκαν πολύτιμα συμπεράσματα. Θα πρέπει να αξιοποιηθούν οι ευκαιρίες και να αποφευχθούν τα σοβαρά λάθη. Αν αυτό συμβεί. Είμαι σίγουρος πως η Σπαρτάκ θα περάσει».

Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου, 20:30

Live
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32