Θέλει να φύγει και ο Εντσάμ

Ο Ολιβιέ Εντσάμ θέλει να αποχωρήσει από τη Σέλτικ και πιέζει τη διοίκηση της ομάδας να αποδεχτεί την πρόταση της Πόρτο, η οποία έχει κινηθεί για την απόκτησή του.
Θωμάς Ναλμπάντης
14/08/2018 • 12:48
Ο Ολιβιέ Εντσάμ
  • shares
Ο Ολιβιέ Εντσάμ θέλει να αποχωρήσει από τη Σέλτικ και πιέζει τη διοίκηση της ομάδας να αποδεχτεί την πρόταση της Πόρτο, η οποία έχει κινηθεί για την απόκτησή του. Ο ποδοσφαιριστής της σκωτσέζικης ομάδας φέρεται να έχει έρθει ήδη σε συμφωνία με τους «Δράκους» του Οπόρτο και το μόνο που απομένει είναι η συγκατάθεση της σκωτσέζικης ομάδας, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή.

Οι ιθύνοντες της Σέλτικ έχουν ξεκαθαρίσει πως θα μελετήσουν την υπόθεση μετά τον επαναληπτικό με την ΑΕΚ στην Αθήνα και αφού ικανοποιηθούν οικονομικά από την πορτογαλική ομάδα. Όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα, σε περίπτωση αποκλεισμού της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς, ο Εντσάμ θα παραχωρηθεί στην Πόρτο, προκειμένου να μπουν χρήματα στα ταμεία της σκωτσέζικης ομάδας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
21/11/2018 • 08:25
21/11/2018 • 14:24

Η γέννηση του Κώστα Πολυχρονίου (video)

Ένας από τους σημαντικότερους παίκτες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού, ο Κώστας Πολυχρονίου, γεννήθηκε σαν σήμερα το 1936.