Δεν πέρασε απαρατήρητη η πρώτη ήττα

Ο ξένος Τύπος έκανε ειδική αναφορά στην πρώτη εφετινή ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.

Ο ξένος Τύπος έκανε ειδική αναφορά στην πρώτη εφετινή ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα, στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Αναλυτικά:

Marca: Ο Ρόναλντ Βάργκας έκρινε το ντέρμπι της Αθήνας. Σκόραρε 12 λεπτά πριν το φινάλε και επέτρεψε στην ΑΕΚ να φτάσει στη νίκη. Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη του ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και αυτό συνέβη χάρη σε ένα άγγιγμα της μπάλας από τον Βενεζουελάνο επιθετικό, Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος έκρινε το ντέρμπι μετά την απόκρουση του πέναλτι που εκτέλεσε ο Ντιέγκο Μπουονανότε. Το γκολ του Βάργκας βοήθησε την ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροχή που είχε στο δεύτερο ημίχρονο μετά την αποβολή του Αλμπέρτο Μποτία.

A Bola: Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Στην 22η αγωνιστική, ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη ήττα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, χάνοντας στην έδρα της ΑΕΚ με 1-0. Μετά το 0-0 στο ημίχρονο τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα ελέω της αποβολής του Μποτία στο 47′. Στο 76′ αποβλήθηκε επίσης ο Μιλιβόγεβιτς ο οποίος έκανε το πέναλτι που οδήγησε στο μοναδικό γκολ της αναμέτρησης. Στη φάση του πέναλτι ο Μπουονανότε έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι αλλά ο Βάργκας δεν έκανε λάθος παίρνοντας το ριμπάουντ. Οι Αντρέ Σιμόες και Έλντερ Μπαρμπόσα ήταν βασικοί για την ΑΕΚ η οποία πήρε μία σημαντική νίκη στη μάχη για τη δεύτερη θέση, με την πρώτη θέση του Ολυμπιακού (16 πόντους μπροστά) να μην αμφισβητείται.

Mais Futebol: Ο Ολυμπιακός τελείωσε με 9 παίκτες το ματς στην πρώτη ήττα του Μάρκο Σίλβα. Τέλος στο εντυπωσιακό αήττητο του Μάρκο Σίλβα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μετά από 21 αγωνιστικές, η ομάδα του Πειραιά ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ (1-0), σε ένα “θερμό” παιχνίδι που ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος έμεινε με 9 παίκτες.

O Jogo: Ο Ολυμπιακός έπεσε στην 22η αγωνιστική. Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα, πρώτη στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε στην έδρα της ΑΕΚ με τη μικρότερη δυνατή διαφορά, σε ένα ματς που είχε τρεις αποβολές.

Reuters: Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός είδε δύο παίκτες του να αποβάλλονται και γνώρισε το Σάββατο την πρώτη ήττα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, 1-0 από την ΑΕΚ του Γκουστάβο Πογέτ. Ο Βενεζουελάνος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε μπροστά σε 40.000 οπαδούς στο Ολυμπιακό Στάδιο, μετά την απόκρουση του πέναλτι του Ντιέγκο Μπουονανότε στο 78′ από τον Ρομπέρτο. Οι πρωταθλητές βαδίζουν ολοταχώς για τον 43ο τίτλο τους, έχοντας διαφορά 16 πόντων από την δεύτερη της βαθμολογίας ΑΕΚ και με οκτώ ματς μόνο να απομένουν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.