Το Final Four του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Δείτε live το διήμερο 19-20/2 τους ημιτελικούς, Ολυμπιακός – Ηρακλής και ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου, καθώς και το μεγάλο τελικό.

Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς στο βόλεϊ κρίνεται στο φιλέ των καναλιών Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το διήμερο Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου και Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση από το Novasports 3, το Final Four του 5ου League Cup «Νίκος Σαμαράς» στο βόλεϊ Ανδρών (https://youtu.be/BjkntiVZlHg), το οποίο θα διεξαχθεί στο κλειστό της Ερμούπολης στη Σύρο, «Δημήτρης Βικέλας» με την συμμετοχή του οικοδεσπότη Φοίνικα Σύρου, του νταμπλούχου ΠΑΟΚ, του κατόχου του League Cup Ολυμπιακού και του Ηρακλή. Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV, διαθέσιμο σε συνδρομητές Forthnet/Nova).

Την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί. Στις 17:00 ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με τον Ηρακλή, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό 19:30 ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει το Φοίνικα Σύρου, στις, με έπαθλο την είσοδο στο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 21:00. Η δημοσιογραφική ομάδα βόλεϊ των καναλιών Novasports ετοιμάζει ένα διήμερο με φουλ αγωνιστική δράση. Ο Παντελής Λώλης με εκπομπές πριν, ανάμεσα και μετά τη λήξη των αγώνων, ο Ισίδωρος Πρίντεζης στην περιγραφή και οι Ηλίας Παπαϊωάννου και Δημήτρης Ζολώτας στο ρεπορτάζ με εκλεκτούς καλεσμένους και σχολιαστή τον ομοσπονδιακό τεχνικό Σωτήρη Δρίκο υπόσχονται δύο μέρες γεμάτες βόλεϊ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα στο Novasports 3:
Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου
16:30 Pre game show
17:00 Α’ ημιτελικός Ολυμπιακός – Ηρακλής
19:00 Mixed game show
19:30 Β’ ημιτελικός ΠΑΟΚ – Φοίνικας Σύρου
21:30 Post game show
Σάββατο 20 Φεβρουαρίου
20:30 Pre game show
21:00 Τελικός
23:00 Απονομή και Post game show

Δείτε στιγμιότυπα αγώνων και δηλώσεις πρωταγωνιστών από τους αγώνες Volley League Cup στο www.novasports.gr/WebTV
Κάνετε Follow τα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook, www.novasports.gr/Twitter) για LIVE κάλυψη των αγώνων Volley League.

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.