Χάσι: «Η ομάδα είναι έτοιμη για τον αγώνα»

Την πίστη στις ικανότητες της ομάδας του εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι, που αναφέρθηκε στα δυνατά χαρτιά του Ολυμπιακού, τα οποία θα πρέπει να προσέξει η Άντερλεχτ στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Την πίστη στις ικανότητες της ομάδας του εξέφρασε ο Μπέσνικ Χάσι, που αναφέρθηκε στα δυνατά χαρτιά του Ολυμπιακού, τα οποία θα πρέπει να προσέξει η Άντερλεχτ στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Αναλυτικά:

Για το αν θα πάρει ρίσκα στην ενδεκάδα: «Θα κάνουμε προπόνηση σε λίγο και μετά θα αποφασίσω για τους παίκτες που θα ξεκινήσουν». 

Σε ποιους λόγους οφείλονται οι απουσίες της Άντερλεχτ: «Είναι προσωπικοί και δεν οφείλονται σε αγωνιστικούς». 

Για το ποιο θα είναι το κλειδί για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι πάνω απ’ όλα να είναι συμπαγής η ομάδα. Ρόλο παίζουν και οι απουσίες που έχουμε, αλλά παρόλα αυτά νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη για αυτόν τον αγώνα». 

Για το ποιος εκ των Τιέλεμανς και Ντεντόνκερ θα είναι ο αντικαταστάτης του Ντεφούρ: «Θα είναι ένας από τους δύο». 

Για τον Τιέλεμανς και την μεγάλη κριτική που του ασκήθηκε εξαιτίας της ήττας την Κυριακή: «Εμείς μιλήσαμε με τον Γιούρι, μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το παιχνίδι. Πρόκειται για μία άλλη διοργάνωση. Φυσικά η ομάδα μου θα παίξει κάτω από διαφορετικές συνθήκες. Ο Τιέλεμανς μπορεί να αντεπεξέλθει». 

Για το τί μπορεί να κάνει τη διαφορά και πως θα κερδίσει η Άντερλεχτ: «Και στο πρώτο παιχνίδι ότι τα πήγαμε πολύ καλά με την πίεση που κάναμε σε όλο το γήπεδο. Νομίζω ότι η εμπειρία σημαντικών παικτών μας θα παίξει ρόλο αύριο». 

Για το τί τον ανησυχεί στον Ολυμπιακό και τι πρέπει να του περιορίσουν: «Υπάρχουν δύο παίκτες που δεν ήταν στις Βρυξέλλες, ο Σιόβας και ο Ομάρ, αλλά αυτά έχουν αλλάξει. Πρόκειται για ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Επίσης είναι οι Φορτούνης και Ντουρμάζ που έχουν σημαντικά ατομικά χαρακτηριστικά. Αυτά θέλουμε να περιορίσουμε. Δεν θέλουμε να τους δώσουμε χώρο στο παιχνίδι. Επίσης ξέρω ότι το δεξί μπακ είναι δυνατός στις προωθήσεις, κάτι που δεν συνέβη στο προηγούμενο παιχνίδι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.