Πάει για μετά την Κραϊόβα η μετεγγραφή αμυντικού

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να προετοιμάζει την ΑΕΚ για τους δυο αγώνες με την Κραϊόβα με τους κεντρικούς αμυντικούς, που έχει στη διάθεσή του και μετά θα αναζητήσει μια ακόμα λύση για τη συγκεκριμένη γραμμή.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο φέρεται να προετοιμάζει την ΑΕΚ για τους δυο αγώνες με την Κραϊόβα με τους κεντρικούς αμυντικούς, που έχει στη διάθεσή του και μετά θα αναζητήσει μια ακόμα λύση για τη συγκεκριμένη γραμμή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα στηριχθεί στους Βράνιες, Οικονόμου και Σβάρνα στα δυο ματς με του ρουμανική ομάδα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Αν η ΑΕΚ καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση, τότε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη για το κέντρο της άμυνας, προκειμένου να καλυφθεί το κενό του τραυματία Τσιγκρίνσκι. Σε διαφορετική περίπτωση, δε θα γίνει κίνηση για την απόκτηση άλλου κεντρικού αμυντικού. Οι “κιτρινόμαυροι” θα περιμένουν και την κλήρωση των play off, η οποία είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, προκειμένου να δουν πόσο δύσκολο ή εύκολο θα είναι το έργο τους, εφόσον καταφέρουν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της ρουμανικής ομάδας. Και από το αποτέλεσμα της κλήρωσης θα κριθεί το κατά πόσο θα κινηθεί για κεντρικό αμυντικό η ΑΕΚ, το προσεχές χρονικό διάστημα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.