Πίρλο: «Θαυμάζω τον Κόντε»

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Αντόνιο Κόντε ο Αντρέα Πίρλο, υπογραμμίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να πετύχει στην Τσέλσι.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Αντόνιο Κόντε ο Αντρέα Πίρλο, υπογραμμίζοντας πως ο Ιταλός τεχνικός μπορεί να πετύχει στην Τσέλσι. Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής τόνισε πως θαυμάζει τον Ιταλό τεχνικό και υπογράμμισε πως αν έχει τον απόλυτο έλεγχο των «μπλε», τότε θα μπορέσει να τους οδηγήσει στις επιτυχίες.

Αρχικά, ο Πίρλο τόνισε στην εφημερίδα «Daily Mail»: «Εγώ δεν έχω να πω κάτι αρνητικό… Τον θαυμάζω και τον σέβομαι απεριόριστα. Ξέρω ότι αν πάρει τη δουλειά στην Τσέλσι, βασικά οποιαδήποτε δουλειά, θα πρέπει να γίνει με τους δικούς του όρους. Θέλει να είναι αυτός που θα αποφασίσει για τους παίκτες που θα πάρει η ομάδα, γι’ αυτούς που θα πρέπει ν’ απαλλαχθεί ο σύλλογος και τον τρόπο παιχνιδιού».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Αν το αφεντικό θέλει να παίρνει εκείνο τις αποφάσεις, τότε ο Κόντε δεν είναι ο προπονητής που ψάχνει εκείνος… Αν τον αφήσει να κάνει τα πράγματα όπως τα θέλει, τότε θα δεις μια ομάδα που θα παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και θα έχει επιτυχίες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.