Αξιοπρέπεια…

Ο Βασίλης Κωνσταντόπουλος γράφει στο προσωπικό του blog για τη νίκη 2-1της Καλλονής επί του Πλατανιά και την αξιοπρέπεια της ομάδας της Λέσβου.

Η διαφαινόμενη πτώση μιας ομάδας σε χαμηλότερη κατηγορία είναι ίσως η πλέον αμήχανη στιγμή, γύρω από έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο. Πρόκειται για ένα μαύρο σύννεφο που πλακώνει παίκτες, προπονητές, διοίκηση, φιλάθλους, ακόμα και τους δημοσιογράφους που βρίσκονται κοντά στην ομάδα. Έτσι περιγράφεται το κλίμα και στην Καλλονή, κυρίως μετά την 21η αγωνιστική και την ήττα με τη Βέροια στην Ημαθία, η οποία έφερε πιο κοντά από ποτέ τον βαθμολογικό υποβιβασμό στη football league. 

Η απάντηση του συνόλου του Νίκου Καραγεωργίου σ’ αυτό το «μαύρο σύννεφο» είναι η αξιοπρέπεια με την οποία προσεγγίζει τα ματς η ομάδα της Μυτιλήνης. Έκανε να κερδίσει παραπάνω από ένα μήνα και η βαθμολογική εικόνα της, με τρεις ήττες και μόλις μία ισοπαλία παραπέμπει σε σάκο του μποξ. Όμως η αγωνιστική της εικόνα είναι πολύ διαφορετική. Χωρίς να έχει να χάσει κάτι, καθώς ο «βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται» η Καλλονή πέφτει με το κεφάλι ψηλά χωρίς την αναμενόμενη βέβαια βαθμολογική ανταμοιβή. 

Το ματς με τον Πλατανιά είναι μια διαφορετική ιστορία. Έμοιαζε με προσωπικό στοίχημα για μερικούς πεισματάρηδες ποδοσφαιριστές και απ’ το πρώτο λεπτό η Καλλονή αιφνιδίασε τον Πλατανιά, που ίσως περίμενε διαφορετική εικόνα απ’ την ομάδα του νησιού. 

Κορυφαίος της Καλλονής ο Νίκολα Μίκιτς, πραγματικό εργαλείο για κάθε ομάδα της Superleague, δικαιολογεί το πλούσιο βιογραφικό του με τον Ερυθρό Αστέρα. Μαχητής  ο Σάββας Τσαμπούρης σε οποιοδήποτε πόστο του ζητηθεί, σταθερός και ψυχολόγος της ομάδας ο Ανέστης Αναστασιάδης, «ζόρικος» ο Μπλάζιτς και επιτέλους σκόρερ ο Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος φορ δεν έχει την καλύτερη τελική προσπάθεια, αλλά κάνει πολλή βρώμικη δουλειά στο χορτάρι και νομοτελειακά ήρθε και το γκολ. Σίγουρα με έναν περισσότερο ικανό επιθετικό στην τελική προσπάθεια η Καλλονή θα είχε φτάσει σε περισσότερα τέρματα, καθώς σε κάθε αναμέτρηση δημιουργεί αρκετές ευκαιρίες με το τρίγωνο Φαβάλι, Γεωργίου, Μανούσου. 

Με αξιοπρέπεια λοιπόν οφείλει η Καλλονή να ολοκληρώσει το πρωτάθλημα και να μην μείνει ακυβέρνητο το καράβι, ειδικά τώρα που το πρόγραμμα δυσκολεύει με Ξάνθη, Γιάννινα, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρόμητο και Ολυμπιακό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.