Τα παράπονα του Κωστένογλου

Μετά το διήμερο ρεπό, το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Νίκο Κωστένογλου να εκφράζει τα παράπονά του για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών εντός αγωνιστικού χώρου.

Μετά το διήμερο ρεπό, το πρωί της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις, με τον Νίκο Κωστένογλου να εκφράζει τα παράπονά του για τη συμπεριφορά ορισμένων παικτών εντός αγωνιστικού χώρου.
«Από κάποιους από εσάς έχω παράπονα. Υπάρχει και μια ομάδα εδώ και θέλω να ξεκαθαρίζετε νωρίς ότι προβλήματα έχετε. Όχι παραμονές του αγώνα ή λίγες ώρες πριν παίξουμε. Δεν θέλω να μου λέτε λίγο πριν παίξουμε, δεν παίζω και δεν μπορώ. Οποιος έχει πρόβλημα έχετε τόσες ημέρες, πηγαίνετε κάτω στον πρόεδρο και ξεκαθαρίστε το.

Επαγγελματίες είστε, σας στηρίζω, ότι και να αποφασίσετε είμαι μαζί σας, αλλά δεν θέλω να την πληρώνει στο τέλος η ΑΕΚ. Ξεκαθαρίστε τα όλα νωρίς για το καλό της ΑΕΚ και το δικό σας. Δεν θα πω παραπάνω, κάντε ότι νομίζετε, αλλά δεν θέλω να έχει επιπτώσεις στην ΑΕΚ λίγο πριν τα παιχνίδια», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Έλληνα τεχνικού.
Στη συνέχεια ο Κωστένογλου έκανε την πρώτη του δοκιμή ενδεκάδας εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Σε άσκηση τακτικής που πραγματοποίησε επέλεξε τον Γεωργέα δεξιά, τον Καράμπελα αριστερά και τους Δέλλα – Κοντοέ στο κέντρο της άμυνας. Ο Βάργκας με τον Ρίκκα ήταν στη μεσαία γραμμή με τον Χοσέ Κάρλος μπροστά τους στον άξονα. Κλωναρίδης και Σιαλμάς στα άκρα της τριάδας, με τον Λυμπερόπουλο στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτή ήταν η πρώτη δοκιμή ενδεκάδας και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες να αλλάξουν τα πλάνα του προπονητή της Ένωσης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.