Γιαγκάνιακ: «Θέλει αύξηση για να παραμείνει»

Ο Μιραλέμ Γιαγκάνιακ τόνισε πως ο Όγκνιεν Βράνιες θέλει αύξηση των αποδοχών του για να παραμείνει στην ΑΕΚ και τα επόμενα χρόνια, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο παίκτης ως ελεύθερος το 2019.

Ο Μιραλέμ Γιαγκάνιακ τόνισε πως ο Όγκνιεν Βράνιες θέλει αύξηση των αποδοχών του για να παραμείνει στην ΑΕΚ και τα επόμενα χρόνια, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει ο παίκτης ως ελεύθερος το 2019. Ο μάνατζερ του Βόσνιου κεντρικού αμυντικού υπογράμμισε πως ο πελάτης του είναι θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής στην Ένωση, όμως οι «κιτρινόμαυροι» θα πρέπει να βελτιώσουν το συμβόλαιό του.

Χαρακτηριστικά, ο Γιαγκάνιακ δήλωσε στην εφημερίδα «Live Sport»: «Το συμβόλαιο του Όγκνιεν λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι δρόμοι είναι δύο και τους ξέρει η ΑΕΚ. Έχουμε μιλήσει και είναι σίγουρο ότι θα τα ξαναπούμε σύντομα. Ενδεχομένως και πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Βράνιες έχει συμβόλαιο για άλλους 12 μήνες. Αν η ΑΕΚ θέλει να τον κρατήσει για περισσότερο θα πρέπει να του προσφέρει περισσότερα. Διαφορετικά ο παίκτης θα μείνει συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του και στο τέλος θα φύγει ελεύθερος».

Και συμπλήρωσε για το αν υπάρχουν προτάσεις για τον Βράνιες: «Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω. Το μέλλον κανένας δεν το ξέρει». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.