Ο κόσμος της πυγμαχίας απαιτεί: “Βρείτε τα”

Είναι δεδομένο πως οι απανταχού φίλοι της πυγμαχίας όχι απλά θέλουν, αλλά θα έλεγε κανείς πως απαιτούν να βρεθεί η χρυσή τομή και να δουν στο ρινγκ τους δύο κορυφαίους του κόσμου στη μεγάλη κατηγορία των βαρέων βαρών.

Είναι δεδομένο πως οι απανταχού φίλοι της πυγμαχίας όχι απλά θέλουν, αλλά θα έλεγε κανείς πως απαιτούν να βρεθεί η χρυσή τομή και να δουν στο ρινγκ τους δύο κορυφαίους του κόσμου στη μεγάλη κατηγορία των βαρέων βαρών. Οι Joshua (21-0, 20 KO) και Wilder (40-0, 39 KO) είναι ότι καλύτερο μπορεί να δει κανείς εντός ρινκγ αλλά ακόμα δεν έχουν καταφέρει οι δύο πλευρές να κλείσουν την συμφωνία. 
Μάλιστα σύμφωνα με την πλευρά του Joshua, η πρόταση από την ομάδα του έχει γίνει και αναμένει απάντηση. Όμως η απάντηση αργεί και η ομάδα του Joshua ήδη κινεί τις διαδικασίες ώστε να “κοντραριστεί” με τον Povetkin (34-1, 24 KO) που είναι από τους διεκδικητές του τίτλου. Σίγουρα ο Povetkin είναι ένας πολύ δυνατός αθλητής, αλλά δεν είναι Wilder. Οι φανατικοί της πυγμαχίας και της μεγάλης κατηγορίας αναμένουν με αγωνία την θετική απάντηση του Wilder ώστε να… καρφωθούν στις οθόνες τους για τον μεγάλο αγώνα. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.