Αυτό είναι το ματς της χρονιάς!

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για τη σημασία που έχει το επικείμενο ντέρμπι «αιωνίων» για τον Παναθηναϊκό, τον Στραματσόνι και τους παίκτες του.

Η σεζόν δεν είναι καλή για τον Παναθηναϊκό. Άρχισε στραβά και συνεχίστηκε ακόμα …χειρότερα. Αποκλεισμός από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις το καλοκαίρι, εκτός πρωταθλήματος μετά το τέλος του φθινοπώρου και πρόωρο αντίο στο Κύπελλο Ελλάδας. Κι όμως κάτι έχει απομείνει μέσα στη χρονιά για να “γλυκαθούν” λίγο οι φίλοι του Τριφυλλιού. Το μεγάλο ντέρμπι “αιωνίων”!

Αυτό είναι το ματς της ΧΡΟΝΙΑΣ για τον Στραματσόνι και τους παίκτες του. Ένα παιχνίδι με ξεχωριστή σημασία για τον κόσμο, τη διοίκηση και το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Δεν θα παιχτεί στο γρασίδι του “Γ. Καραϊσκάκης” ένας τίτλος και είναι ξεκάθαρο ότι αυτό το παιχνίδι δεν έχει σχεδόν καμία βαθμολογική σημασία για τον Παναθηναϊκό, αφού ο τελευταίος στόχος της χρονιάς θα κριθεί στα πλέι οφ. Όμως η νίκη στο ντέρμπι της Κυριακής μοιάζει με ένας μικρός … θησαυρός για το Τριφύλλι και η Κυριακάτικη κόντρα των “αιώνιων” αντιπάλων του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η τελευταία ευκαιρία των Πράσινων για να δώσουν χαρά στους φιλάθλους τους.

Ένα χρόνο περιμένει η ποδοσφαιρική Ελλάδα αυτό το παιχνίδι. Το ντέρμπι του πρώτου γύρου δεν έγινε ποτέ και τώρα έρχεται η στιγμή που όλοι καρτερούσαν… Μεγάλο το διάστημα της αναμονής και ακόμα μεγαλύτερο το πάθος των παικτών του Παναθηναϊκού για να πετύχουν το στόχο τους.

Ο Στραματσόνι άρχισε την επιχείρηση- ντέρμπι με τα …βασικά. Επικεντρώθηκε πρώτα στο σημαντικό κομμάτι της ψυχολογίας, αν και έχω την εντύπωση πως πέρα από τους νεοφερμένους και …ρούκι σε αυτά τα ντέρμπι , ουδείς χρειάζεται ιδιαίτερα … μαθήματα για να αντιληφθεί τη σημασία αυτού του αγώνα για το σύλλογο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καλό σημείο μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου, ενώ ο Ιταλός προπονητής του Τριφυλλιού έχει επιπλέον – και ποιοτικές- λύσεις σε όλες τις γραμμές μετά τις επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών (Μπουμάλ, Πέτριτς, Σάντσεθ). Πλέον είναι στο χέρι του να καταστρώσει το κατάλληλο πλάνο για να κάνει κίνηση …ματ στο ντέρμπι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.