Νίκη για Δανία – Άσφαιρη η Σουηδία

Μια καλή και δυνατή προπόνηση ενόψει παγκοσμίου κυπέλλου έκανε η Δανία κερδίζοντας το Μεξικό με 2-0. Στην λευκή ισοπαλία έμειναν οι γείτονες Σουηδοί απέναντι στο Περού. Και οι τέσσερις χώρες θα δώσουν το παρών στην μεγαλύτερη γιορτή του ποδοσφαίρου σε λίγες ημέρες.

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην Σουηδία και το Περού που διεξήχθει στο Γκέτεμποργκ μπροστά σε 32 χιλιάδες θεατές. Βασικός έπαιξε σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού, Μάρκους Μπεργκ. Ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού, Τζίμι Ντουρμάζ έμεινε στον πάγκο.
Η Σουηδία βρίσκεται σε όμιλο με την παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία, το Μεξικό και την Νότιο Κορέα. Πρεμιέρα θα κάνει κόντρα στους Ασιάτες στις 18 Ιουνίου.
Το Περού βρίσκεται σε όμιλο με την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 1998 Γαλλία, την Αυστραλία και την Δανία.

Στο Μρόντμπι Δανία και Μεξικό έδωσαν φιλικό αγώνα ενόψει παγκοσμίου κυπέλλου. Καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νορβηγού Χαϊρέντε κατόρθωσε να πετύχει δύο γκολ μέσα σε τρία λεπτά και να πανηγυρίσει την νίκη. Ο Γιουσούφ Πόουλσεν στο 71ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους Σκανδιναβούς και ο ”μαέστρος” της Τότεναμ Κρίστιαν Έρικσεν στο 74ο λεπτό διαμόρφσωε το τελικό αποτέλεσμα.

Η Δανία βρίσκεταιστο Μουντιάλ σε όμιλο με Αυστραλία, Περού και Γαλλία, ενώ το Μεξικό με Γερμανία, Σουηδία και Νότιο Κορέα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.