Στον Πανιώνιο ο Μιχαηλίδης

Με την φανέλα του Πανιωνίου θα αγωνίζεται τουλάχιστον μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης. Χάλασε του Φερναντές.

Τελικά Φερνάντες ή Φερναντές τα «κυανέρυθρα» σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο δεν είναι γραφτό να τα φορέσει…
Αντίθετα, στην πλατεία… μετακομίζει μέχρι το τέλος του φετινού πρωταθλήματος ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, με τον οποίο η ΠΑΕ Πανιώνιος συμφώνησε λίγο μετά το ναυάγιο με τον Ντάνιελ Φερναντές. Ο 35χρονος γκολκίπερ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 6 μήνες + 1 χρόνο.
 
Οι διαπραγματεύσεις του Πανιωνίου με τον Πορτογάλο γκολκίπερ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και έτσι οδηγήθηκαν σε ναυάγιο. Μάλιστα, οι άνθρωποι της ομάδας της Νέας Σμύρνης κινήθηκαν αστραπιαία και έφτασαν σε συμφωνία με τον Χρυσόστομο Μιχαηλίδη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Λάρισα και το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος που ο Ντάνι Φερναντές δεν υπέγραψε το συμβόλαιο με την «κυανέρυθρη» είναι ότι ζήτησε περισσότερα χρήματα, απ’ όσα αρχικά είχαν συμφωνήσει οι δύο πλευρές (συγκεκριμένα 500.000), ενώ ακούγεται έντονα πως την τελευταία στιγμή έφτασε στα χέρια του πρόταση από την Ολλανδική, Τβέντε.
 
Το παράδοξο της όλης υπόθεσης είναι ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας την Δευτέρα το απόγευμα προπονήθηκε στη Νέα Σμύρνη υπό τις οδηγίες του Γιάννη Πλαβούκου. Οι υπερβολικές απαιτήσεις του όμως, ανάγκασαν τους διοικούντες τον Πανιώνιο να χαλάσουν την. τελειωμένη μεταγραφή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.