«Εξάρα» της Επανομής στην Παναχαϊκή!

Ισοπεδωτική η Αναγέννηση Επανομής μετέτρεψε σε. σόου την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, την οποία συνέτριψε με το άκρως εντυπωσιακό 6-1!

Ισοπεδωτική η Αναγέννηση Επανομής μετέτρεψε σε. σόου την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή, την οποία συνέτριψε με το άκρως εντυπωσιακό 6-1!

Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη είχε ουσία στο παιχνίδι της καθώς φρόντισε να αξιοποιήσει τις περισσότερες από τις ευκαιρίες που της παρουσιάστηκαν και έφτασε στον θρίαμβο απέναντι στους αγνώριστους Αχαιούς, οι οποίοι υστέρησαν και υπέπεσαν σε σωρεία λαθών στην ανασταλτική τους λειτουργία, γνωρίζοντας βαριά ήττα. Δεν αποκλείεται το αποτέλεσμα αυτό, να δρομολογήσει εξελίξεις στην ομάδα της Πάτρας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ναλμπάντης, καθώς πέτυχε χατ τρικ.

Οι γηπεδούχοι έφτασαν με το. καλημέρα στο γκολ καθώς μόλις στο 4′ άνοιξαν το σκορ. Ο Κατσέ εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας Ανδρούτσος και ο Κοκκίνης δεν συνεννοήθηκαν και κατά συνέπεια είδαν την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα της ομάδας τους.

Η Παναχαϊκή, όμως, αντέδρασε και έφτασε στην ισοφάριση στο 21′ με σουτ του Μενδρινού, που πάντως κόντραρε και στο σώμα του Ασλανίδη, με αποτέλεσμα η μπάλα να αλλάξει πορεία.

Εντούτοις, η χαρά των Αχαιών δεν κράτησε περισσότερο από οκτώ λεπτά αφού στο 29′ η Αναγέννηση πήρε ξανά το προβάδισμα όταν ο Ναλμπάντης επιχείρησε σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Πακάλτση και κατέληξε στην εστία της Παναχαϊκής.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε πάρει. φόρα και στο 33′ έφτασε στην επίτευξη και τρίτου τέρματος και πάλι με τον Ναλμπάντη, ο οποίος αυτή τη φορά χρίστηκε σκόρερ με κεφαλιά αξιοποιώντας με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Κατσέ.

Οι γηπεδούχοι ήταν ασταμάτητοι και στο 41′ πανηγύρισαν το τέταρτο τέρμα τους, το οποίο προήλθε από σουτ του Δεινόπαπα!

Η Παναχαϊκή προσπάθησε να μειώσει αλλά στάθηκε άτυχη στο 43′ αφού το σουτ του Ουαταρά σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, οι «κοκκινόμαυροι» βγήκαν μπροστά και επιχείρησαν να σκοράρουν νωρίς ώστε να μπουν ξανά στο παιχνίδι. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δημιούργησαν ευκαιρίες, δεν κατάφεραν να παραβιάσουν την αντίπαλη εστία, ενώ στο 61′ είδαν και πάλι την τύχη να τους γυρνά την πλάτη μιας και το μακρινό σουτ του Κυβελίδη βρήκε στο δοκάρι του γκολκίπερ Φιρινίδη,

Αντίθετα, η Αναγέννηση είχε και πάλι την ουσία καθώς στο 71′ ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ! «Δράστης» και πάλι ο Ναλμπάντης, που μετά από απόκρουση του Ανδρούτσου σε σουτ του Πολίτη, έγινε κάτοχος της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Οι Θεσσαλονικείς έφτασαν και σε έκτο γκολ στο 85′ με σουτ του Δεινόπαπα και αφού προηγήθηκε συνδυασμός του με τον Καραμανλή και με τον τρόπο αυτό αποτελείωσαν το συγκρότημα του Ηλία Φυντάνη…

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Πεχλιβανίδης, Παπαζούδης, Κουρδάκης, Ασλανίδης, Καραμανλής, Κάτσε (64′ Γεωργιάδης), Γκέσιος (52′ Πολίτης), Ναλμπάντης (81′ Μπαλασάς), Δεινόπουλος.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Ιωάννου, Τσεμπερίδης (42′ Ντίνας), Μενδρινός (46′ Κυβελίδης), Ατματζίδης, Κοκκίνης, Πακάλτσης (62′ Χλωρός), Ουαταρά, Σπίνουλας, Ουρτάδο, Φουρτάδο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.