Συνεχίζει με Κουρμπάνοφ η ΤΣΣΚΑ

Σε επεκτάση της συνεργασίας της με τον Νικίτα Κουρμπάνοφ, προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Σε επεκτάση της συνεργασίας της με τον Νικίτα Κουρμπάνοφ, προχώρησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο έμπειρος φόργουορντ εξαργύρωσε την πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, με τις δύο πλευρές να συμφωνούν σε νέο διετές συμβόλαιο συνεργασίας, με προοπτική ανανέωσης για ακόμη μία σεζόν.

«Είμαστε χαρούμενοι που ο Κουρμπάνοφ εξελίχθηκε σε αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας τα τελευταία χρόνια», ανέφερε μετά τη συμφωνία ο Ιτούδης, με τον Έλληνα τεχνικό να προσθέτει: «Έχει συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας. Σίγουρα είμαστε χαρούμενοι που θα τον έχουμε μαζί μας τις επόμενες σεζόν. Του εύχομαι να παραμείνει υγιής, αποφασιστικός και να κρατήσει την επιθυμία να βελτιώνεται και να βοηθά την ομάδα».

Από την πλευρά του ο 31χρονος Ρώσος, είπε: «Είμαι χαρούμενος που έμεινα στην ομάδα της παιδικής μου ηλικίας. Είμαι Μοσχοβίτης. Προέρχομαι από την παιδική ομάδα της ΤΣΣΚΑ, άρα ήταν πάντα ξεχωριστό για μένα να φοράω αυτή τη φανέλα. Ευχαριστώ τους διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο για την εμπιστοσύνη. Θα κάνω τα πάντα για να βοηθήσω την “ομάδα του στρατού” να πανηγυρίζει περισσότερες νίκες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.