0-5 μετά από 122 χρόνια…

Μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της υπέστη η Σέλτικ στην πρεμιέρα της στο champions league από την παρί Σεν Ζερμέν των δισεκατομμυρίων.
13/09/2017 • 20:22
ΣΕΛΤΙΚ-ΠΣΖ 0-5
  • shares
Μια από τις πιο βαριές ήττες στην ιστορία της υπέστη η Σέλτικ στην πρεμιέρα της στο Champions League από την Παρί Σεν Ζερμέν των δισεκατομμυρίων. Η παρέα του Νειμάρ φιλοδώρησε με πέντε γκολ το συγκρότημα του Μπρένταν Ρότζερς.

Ήταν το μακρινό 1895 όταν οι Κέλτες είχαν ηττηθεί μέσα στο Σελτικ Παρκ με πέντε γκολ. Ωστόσο αυτή ήταν η πρώτη φορά που η Σέλτικ δέχεται πέντε γκολ μέσα στην έδρα της σε ευρωπαϊκό αγώνα.

Τελευταία φορά που οι καθολικοί δέχτηκαν 5πέντε γκολ μέσα στο σπίτι τους ήταν από την Ρεϊντζερς εκτός έδρας για το πρωτάθλημα της Σκωτίας.

Να σημειωθεί πως ο γαλλικός σύλλογος δεν υπήρχε φυσικά το 1895 καθώς ιδρύθηκε το 1970. Το 0-5 πριν από 122 χρόνια, είχε σημειωθεί από τη Χαρτς.

22/09/2017 • 08:00

Ανταγωνισμός υψηλού και παραγωγικού επιπέδου σε Λιλ, Νίκαια, Τραπεζούντα και Αμβέρσα

Τα δύο παιχνίδια που ανοίγουν την αυλαία της 7ης αγωνιστικής στην Ligue 1 της Γαλλίας αναμένεται πως θα έχουν ανταγωνιστικότητα τόσο στο Λιλ όπου φιλοξενείται η παραγωγική Μονακό, όσο και στην Νίκαια μιας και η Ανζέ στα τελευταία της παιχνίδια δείχνει ιδιαίτερα αξιόπιστη ως ομάδα.