Ο απόηχος του Aphrodite Cup 2016

Μετά τις μουσικές των προγραμμάτων των αθλητριών, οι οποίες έλαβαν μέρος στο μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής “Αphrodite Cup 2016”, ακούστηκε κι η... μελωδία της ευτυχίας στον απόηχο της διοργάνωσης, καθώς χαρά και ικανοποίηση προκάλεσαν στους διοργανωτές τα θετικά σχόλια που έλαβαν για τους αγώνες.

Μετά τις μουσικές των προγραμμάτων των αθλητριών, οι οποίες έλαβαν μέρος στο μίτινγκ ρυθμικής γυμναστικής “Αphrodite Cup 2016”, ακούστηκε κι η… μελωδία της ευτυχίας στον απόηχο της διοργάνωσης, καθώς χαρά και ικανοποίηση προκάλεσαν στους διοργανωτές τα θετικά σχόλια που έλαβαν για τους αγώνες.

Το “Αphrodite Cup 2016”, που διοργάνωσε ο Γ.Ο.Π.Φ. “Η Αρμονία” σε συνεργασία με τον Δήμο Π. Φαλήρου, την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία και με την υποστήριξη της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου, στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο TAE KWON DO, διακρίθηκε για την αρτιότητά του και την τήρηση του αγωνιστικού προγράμματος με ακρίβεια… λεπτού! Σπάνιο για αγώνες ρυθμικής γυμναστικής.

Γεγονός, που οφείλεται στο έμπειρο προσωπικό των αγώνων, μεταξύ των οποίων ήταν η υπεύθυνη ανάπτυξης και αγώνων της Ε.Γ.Ο. και πρώην ομοσπονδιακή προπονήτρια, Τζένη Παπαδοπούλου, η πρώην πρωταθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής Ελίνα Παυλή, ο διευθυντής της εγκατάστασης Μάκης Σωτηριάδης και ο διευθυντής του τουρνουά, Χάρης Σπηλιάκος. Το προσωπικό της διοργάνωσης πλαισιώθηκε από τους άριστα εκπαιδευμένους εθελοντές, οι οποίοι συγκέντρωσαν άκρως κολακευτικά σχόλια από τα μέλη των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες και από τους θεατές.

Άλλωστε, αρκετοί από τους εθελοντές ήταν άνθρωποι του αθλήματος και μπορούσαν ν’ ανταποκριθούν άψογα στις απαιτήσεις που είχε το πόστο τους στη διοργάνωση. Μεταξύ αυτών, ήταν τρία από τα κορίτσια της Εθνικής ομάδας ανσάμπλ, η οποία κατετάγη 5η στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, η Μαρία Κάκιου, η Ελένη Χρονοπούλου και η Ηλέκτρα Ευθυμίου, ενώ και η εθελόντρια γιατρός των αγώνων, Νίνα Κοντοπούλου ήταν μέλος της πρώτης Εθνικής ανσάμπλ, όπως κι η Τζένη Παπαδοπούλου. Συνολικά, οι εθελοντές ήταν 160. Ως εθελοντές εργάστηκαν και 32 φοιτητές της Ειδικότητας Αθλητικής Διοίκησης της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, για την απόκτηση γνώσεων και εμπειρίας.

Πέντε άνθρωποι, που συγκροτούσαν την οργανωτική και εκτελεστική επιτροπή, είχαν την ευθύνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης του “Aphrodite Cup 2016”. Πρόκειται για την Ελένη Μιχοπούλου, πρόεδρο του Γ.Ο.Π.Φ. ” Η ΑΡΜΟΝΙΑ”, τον Ιωάννη Φωστηρόπουλο, αντιδήμαρχο Παλαιού Φαλήρου, την Μαρία Παπαδοπούλου, μέλος του ΔΣ της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, τον Γιώργο Καζαντζόπουλο, αντιπρόεδρος του Γ.Ο.Π.Φ. ” Η ΑΡΜΟΝΙΑ” και μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και τον Ιωάννη Κελαϊδίτη, μέλος του Γ.Ο.Π.Φ. “Η ΑΡΜΟΝΙΑ”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.