Πέταξαν… σανό στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Γνωστή ακτιβίστρια προέβη σε πρωτότυπη διαμαρτυρία για την πολιτική του κόμματος του Πάνου Καμμένου

Δύο μόλις ημέρες μετά την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η ΝΔ με αφορμή το Σκοπιανό και μια ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας Αθήνας-Σκοπίων στις Πρέσπες, γνωστή ακτιβίστρια έπιασε στον ύπνο τους υπεύθυνους ασφαλείας των κεντρικών γραφείων των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού και με τη βοήθεια ενός ακόμη ατόμου γέμισε την είσοδο των γραφείων με… σανό.

Πρόκειται για την ακτιβίστρια Αυγή Βουτσινά, η οποία φορώντας μια μπλούζα με τη φράση «Εμείς χορτάσαμε σανό, σειρά σας τώρα» μπήκε στα γραφεία μαζί με ένα ακόμη άτομο κρατώντας στα χέρια του μπάλες σανό, τις οποίες σκόρπισαν στο λόμπι των γραφείων. Η ίδια είπε δε κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας ότι «όπως εσείς μας ταΐζετε σανό τόσο καιρό, έτσι και εμείς σας φέραμε λίγο».

Η Αυγή Βουτσινά είχε γίνει γνωστή τον Ιανουάριο του 2016, όταν είχε πετάξει μια κότα έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, φορώντας μπλούζα που έγραφε «Παριστάνετε τους κόκορες αλλά είστε κότες». Λίγους μήνες νωρίτερα, τον Οκτώβριο του 2015 είχε διακόψει από τα θεωρία της Βουλής την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα φωνάζοντας «ο λαός δεν ψήφισε μνημόνια, είπε όχι στο δημοψήφισμα κ.Τσίπρα» και κρατώντας μία μπλούζα που έγραφε: «Βρομάτε προδότες».

Πηγή: www.news.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.