Φουντούλης: «Θέλουμε την πρόκριση»

Την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στην επόμενη φάση του World League θέλει ο Γιάννης Φουντούλης.

Την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στην επόμενη φάση του World League θέλει ο Γιάννης Φουντούλης. Ο Έλληνας πολίστας υπογράμμισε πως η νίκη της Ρουμανίας επί της Ισπανίας αφήνει ανοιχτή μια θέση που θα δώσει την πρόκριση στον όμιλο της Εθνικής.

Χαρακτηριστικά, τόνισε: «Με την εμφάνισή μας δείξαμε ότι η Τουρκία δεν είναι ικανή να μας δημιουργήσει προβλήματα, γιατί θα την βρούμε και πάλι μπροστά μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Παίξαμε συγκεντρωμένα, δεν χαλαρώσαμε και πήραμε μια εύκολη νίκη, παίζοντας αρκετά καλά. Το World League είναι ένας στόχος που μας ενδιαφέρει. Η νίκη της Ρουμανίας επί της Ισπανίας αφήνει τα πάντα ανοικτά στον όμιλο αναφορικά με τη μία ομάδα που θα προκριθεί στα τελικά της διοργάνωσης».

Και συμπλήρωσε: «Εμείς θέλουμε να προκριθούμε, για να δίνουμε το παρόν σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Το παιχνίδι επομένως με την Ισπανία το Γενάρη στην Πάτρα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για μας, γιατί δεν αποτελεί μόνο ένα καλό τεστ παραμονές του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αλλά θα παίξει ρόλο για την εξέλιξη του ομίλου στο World League. Με την Ισπανία είμαστε κοντά και είναι πολύ πιθανό να τη βρούμε απέναντί μας και στο Ευρωπαϊκό και στο προ-ολυμπιακό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.