Γαλλογερμανικές κόντρες στα προημιτελικά του E.T.T.U. Cup

Η γαλλογερμανική συνεργασία μπορεί να ήρθε στην επιφάνεια και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, εξαιτίας των τελευταίων αποτελεσμάτων στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σε άλλο Ευρωπαϊκό κύπελλο συλλόγων, στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας είναι υποχρεωμένες αύριο να δώσουν γερές κόντρες για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά!

Η γαλλογερμανική συνεργασία μπορεί να ήρθε στην επιφάνεια και σε ποδοσφαιρικό επίπεδο, εξαιτίας των τελευταίων αποτελεσμάτων στο Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο σε άλλο Ευρωπαϊκό κύπελλο συλλόγων, στην επιτραπέζια αντισφαίριση, ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας είναι υποχρεωμένες αύριο να δώσουν γερές κόντρες για ένα εισιτήριο στα ημιτελικά! Πρωταγωνιστές σε αυτές τις αναμετρήσεις θα είναι μάλιστα, οι δύο κορυφαίοι Έλληνες αθλητές, ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης! Σχηματικά φυσικά τα όσα αναφέρονται στον πρόλογο, με αφορμή τον γνωστό θόρυβο που ξέσπασε, πάντως η ουσία είναι ότι η Ενεμπόν του Κρεάνγκα και η Ανζέρ του Γκιώνη αναμετρώνται το βράδυ της Παρασκευής με τις γερμανικές TG 1837 Χανάου και Βέρντερ Βρέμης αντίστοιχα για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ευρωπαϊκής Ένωσης (E.T.T.U. Cup)!

Οι νοκ άουτ προημιτελικοί είναι μονοί και θα κρίνουν ποιες ομάδες θα περάσουν στην 4άδα της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης συλλόγων. Και οι τέσσερις αγώνες διεξάγονται αύριο και συμπτωματικά όλοι στη Γαλλία, η οποία εκπροσωπείται από τέσσερις ομάδες.
 
Η Ενεμπόν είναι 1ο φαβορί του θεσμού και τοποθετήθηκε απευθείας στο τελικό ταμπλό των «16». Στον συγκεκριμένο γύρο απέκλεισε με σκορ 3-1 την αυστριακή Βελς, χωρίς να χρειαστεί τη συνδρομή του Κρεάνγκα. Ο εντός έδρας αγώνας με τη Χανάου όμως, έχει μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και ο 39χρονος πρωταθλητής μας μετέβη στη Γαλλία απευθείας από τη Ρωσία και το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ για να ενισχύσει την ομάδα του. Στον προηγούμενο γύρο η Χανάου νίκησε εντός έδρας την ισπανική Λίκα Ίνεα με 3-0. Είχε αγωνιστεί με τον Κινέζο Λι Γιανγκ και τους διεθνείς Γερμανούς Στέφαν Μένγκελ, Ρούβεν Φίλους, ενώ βασικός είναι και ο επίσης Γερμανός διεθνής Πάτρικ Φρανζίσκα.

Λόγω του ταξιδιού του στο Εκατερίνμπουργκ ο Κρεάνγκα απουσίασε το βράδυ της Τρίτης, από τον τελευταίο αγώνα για τη γαλλική Λίγκα και η Ενεμπόν παραχώρησε ισοπαλία 3-3 εκτός έδρας στη Σεν Μορ. Ύστερα από 7 αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας μαζί με τη Λεβαλουά (17 βαθμοί).
 
Η Ανζέρ υποδέχεται το 2ο φαβορί των αγώνων, τη Βέρντερ Βρέμης. Στη φάση των «16» κατέβαλλε 3-1 εντός έδρας την πολωνική Ολύμπια Γκρούντιαζ, με δύο νίκες του Γκιώνη. Η ισχυρή Βέρντερ  από την άλλη πλευρά, απέκλεισε εντός έδρας την ισπανική Σαν Σεμπαστιάν ντε λος Ρέγιες με 3-0 και το χαρακτηριστικό είναι ότι στη βασική της ομάδα δεν υπάρχει Γερμανός αθλητής. Στο τελευταίο της παιχνίδι παρέταξε τον Σουηδό Γενς Λούντκβιστ, τον Ρουμάνο Άντριαν Κριζάν και τον Ινδό  Καμάλ Ατσάντχα, άπαντες εν ενεργεία διεθνείς, όπως και ο Ρουμάνος Κονσταντίν Τσιότι, που τους συμπληρώνει. 

Ο Γκιώνης προέρχεται από δύο πολύ καλά ματς στο πρωτάθλημα της Α΄γαλλικής κατηγορίας. Στο ισόπαλο 3-3 της Ανζέρ με τη Λα Ρομάν σημείωσε δύο νίκες με 3-2 σετ εναντίον του Κινέζου Τσεν Τιανγιουάν και του Γάλλου Αμπντέλ Καντέλ Σαλιφού. Η ομάδα του πάντως, ακόμα δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης και περιορίζεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς.
 
Οι άλλοι δύο προημιτελικοί του E.T.T.U. Cup είναι οι εξής:
Λα Ρομάν (Γαλλία)-Ντόνετσκ (Ουκρανία)
Σεστάς (Γαλλία)-Καχαζούρ Πριέγκο (Ισπανία)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.