Κανονική διάρκεια και κόσμος … (photos)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε και ζήτησε ειδικά τα φιλικά του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας να έχουν διάρκεια εξήντα λεπτά ανά ημίχρονο αλλά πλην της Στεάουα Βουκουρεστίου, την οποία κι αντιμετωπίζει τη Δευτέρα, δε βρήκε πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο, ώστε να μπορεί να δοκιμάσει σ’ επαρκή χρόνο την κάθε ενδεκάδα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε και ζήτησε ειδικά τα φιλικά του δεύτερου μέρους της προετοιμασίας να έχουν διάρκεια εξήντα λεπτά ανά ημίχρονο αλλά πλην της Στεάουα Βουκουρεστίου, την οποία κι αντιμετωπίζει τη Δευτέρα, δε βρήκε πρόσφορο έδαφος για κάτι τέτοιο, ώστε να μπορεί να δοκιμάσει σ’ επαρκή χρόνο την κάθε ενδεκάδα. Ωστόσο, ούτε – τελικά – με τη ρουμανική ομάδα δε θα καταστεί δυνατόν κάτι τέτοιο αφού όπως ενημέρωσαν λόγω τραυματισμών δε δύνανται ν’ ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο αίτημα.
Αρκετός κόσμος αναμένεται να δώσει το παρών παρότι Δευτέρα προκειμένου να βρεθούν κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Κάτι που ήδη έκαναν φίλοι του «Δικεφάλου» και στην πρώτη προπόνηση στο Οοστερμπεεκ, καθώς δυο οικογένειες την παρακολούθησαν κι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά, να φωτογραφηθούν μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.