Έτοιμος ο Παρκ για Άρσεναλ

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Τσου Γιανγκ Παρκ, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του.

Ο επιθετικός της Άρσεναλ, Τσου Γιανγκ Παρκ, παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το μέλλον του και δήλωσε έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα του. Ο Νοτιοκορεάτης άσος που μετακόμισε στους «κανονιέρηδες» από τη Μονακό στο τέλος του εφετινού καλοκαιριού, τελείωσε τις υποχρεώσεις του με την εθνική του ομάδα και πλέον στρέφει την προσοχή του στην Αγγλία. Ο 26χρονος άσος πιστεύει πως έχει συνηθίσει τη ζωή στο Νησί και οι εντατικές του προπονήσεις είναι το κλειδί για την επιτυχία.

«Όταν ήρθα εδώ προπονήθηκα μόνο για δυο μήνες και έπρεπε να κάνω ατομικές προπονήσεις. Από τότε που μετακόμισα στην ομάδα, έχει περάσει ένα σημαντικό χρονικό διάστημα και νιώθω πως πλέον έχω συνηθίσει. Οι προπονητές μας έχουν καταφέρει να προσαρμόσουν τις προπονήσεις μας για κάθε ματς ξεχωριστά. Πλέον παίζουμε καλά και προσωπικά τα καταφέρνω στο γήπεδο», δήλωσε ο Παρκ στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Και πρόσθεσε: «Όλο το τεχνικό τιμ με έχει βοηθήσει στην Άρσεναλ όπως επίσης και η γυναίκα μου. Χάρη σε αυτούς έχω λύσει πολλά προβλήματα. Είμαι πολύ καλά, και ζω μια χαρά στην Αγγλία».

Ο Νοτιοκορεάτης στράικερ, άνοιξε λογαριασμό με τους Άγγλους την προηγούμενη εβδομάδα στο Κάρλινγκ Καπ κόντρα στην Μπόλτον.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.