Τελευταίες ανάσες πριν το ντέρμπι

Την τελευταία ημέρα ξεκούρασης απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Στέλνουν τον Μοχάμεντ Νάγκι "Γκέντο" οι Αιγύπτιοι.

Την τελευταία ημέρα ξεκούρασης απολαμβάνουν οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, πριν μπουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» είχαν εξασφαλίσει διήμερο ρεπό από τον Ζεσουάλδο Φερέιρα και τη Δευτέρα θα επιστρέψουν στην Παιανία, για να συνεχίσουν τις προπονήσεις εν όψει της αναμέτρησης του «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει και τις επιστροφές των διεθνών ποδοσφαιριστών, προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Το 4-4-1-1 αναμένεται να διατηρηθεί και στο ματς της δέκατης αγωνιστικής, με τον Φερέιρα να προβληματίζεται για τη θέση του δεξιού μπακ, καθώς οι Λουκάς Βύντρα και Σέργος Μαρίνος διεκδικούν την συγκεκριμένη θέση.

Από εκεί και πέρα, στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού φέρεται να είναι ο Μοχάμεντ Νάγκι, σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο. Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού, Αχμέντ Σβέιλεμ τονίζει πως ο πελάτης του είναι έτοιμος να συνεχίσει την καριέρα του σε ευρωπαϊκή ομάδα, την ίδια στιγμή που τα δημοσιεύματα που θέλουν το «τριφύλλι» να έχει καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή, πληθαίνουν.

Ο «Γκέντο» αγωνίζεται στην Αλ Αχλί και έχει σκοράρει εννέα φορές στις δέκα εμφανίσεις, που έχει πραγματοποιήσει την εφετινή σεζόν με τη φανέλα της αιγυπτιακής ομάδας. Επίσης, είναι διεθνής και με την εθνική ομάδα της χώρας του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.