Κλείνει ο πρώτος κύκλος φιλικών

Την τελευταία φιλική αναμέτρηση επί βουλγάρικου εδάφους δίνει αύριο (4/8) ο ΑΟΞ με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού, με τον Μίλαν Ράσταβατς να κάνει νέες δοκιμές επί χόρτου

Ο πρώτος κύκλος των φιλικών αγώνων για τον ΑΟΞ κλείνει αύριο (4/8). Η ομάδα της Ξάνθης αντιμετωπίζει στις 18:00, στο Πράβετς, την ΑΕ Λεμεσού, σε ένα ιδιαίτερα δυνατό παιχνίδι, με αντίπαλο το σημαντικό κυπριακό σύλλογο. Ένα παιχνίδι, που αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για τον Μίλαν Ράσταβατς να κάνει νέες δοκιμές στο γήπεδο.
Ο Σέρβος τεχνικός μοίρασε σχεδόν ισόποσα το χρόνο συμμετοχής στους τρεις προηγούμενους φιλικούς αγώνες στη Βουλγαρία, στο πλαίσιο του βασικού σταδίου της προετοιμασίας. Έχει βγάλει κάποια πρώτα συμπεράσματα, διαπίστωσε λάθη και αδυναμίες, στοιχεία για τα οποία μίλησε σήμερα (3/8) στους παίκτες την ώρα που τους έδειχνε σχετικό βίντεο, και σιγά σιγά σχηματίζει στο μυαλό του την εικόνα της βασικής ενδεκάδας. Ο αγώνας με την ΑΕΛ, λοιπόν, θα τον βοηθήσει ιδιαίτερα ως προς αυτή την κατεύθυνση.
Στο μεταξύ, σήμερα οι παίκτες του ΑΟΞ προπονήθηκαν δύο φορές στο Πράβετς, μία το πρωί και μία το απόγευμα. Το βάρος έπεσε στη φυσική κατάσταση, όπως και στην τακτική, αλλά και στις στημένες φάσεις, στις οποίες δίνει ιδιαίτερη σημασία ο Ράσταβατς, είτε όταν η ομάδα του βρίσκεται σε θέση επίθεσης, είτε όταν είναι σε θέση άμυνας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.