Προπονητή για τα…πλάγια πήρε η Λίβερπουλ! (video)

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η Λίβερπουλ προσέλαβε τον Δανό Τόμας Γκρόνεμαρκ, κάτοχο του ρεκόρ Γκίνες για την πιο...μακρινή εκτέλεση πλαγίου άουτ!

Σύμφωνα με την Daily Mirror, η Λίβερπουλ προσέλαβε τον Δανό Τόμας Γκρόνεμαρκ, κάτοχο του ρεκόρ Γκίνες για την πιο…μακρινή εκτέλεση πλαγίου άουτ!

Ο Γκρόνεμαρκ, έχει τελειοποιήσει μία ειδική τεχνική για τις εκτελέσεις πλαγίων άουτ και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τις Σάλκε, Χέρτα και Μίντιλαντ, υπολογίζοντας ότι οι προπονήσεις του πρόσθεσαν στην τελευταία περίπου 20 γκολ ανά σεζόν! Το ρεκόρ του για εκτέλεση πλαγίου είναι 51.33 μ.

«Η Μίντιλαντ έχει δείξει ότι το πλάγιο μπορεί να αποδειχτεί καλό όπλο, αν μπορείς να το εκτελέσεις με καλή τεχνική, ακρίβεια και καλή τακτική προσέγγιση. Είναι σημαντικό η μπάλα να πηγαίνει ευθεία και όχι πολύ ψηλά, γιατί τότε είναι εύκολο για τους αμυνόμενους. Αν το εκτελέσεις ευθεία και με ακρίβεια, μαζί με κάποιες τακτικές λεπτομέρειες, τότε είναι πιο εύκολο να σκοράρεις», θεωρεί ο Γκρόνεμαρκ.

Όπως αναφέρει η αγγλική εφημερίδα, η Λίβερπουλ έχει προσλάβει τον Δανό και ήδη προπονεί τους παίκτες της ακαδημίας της, ενώ αν το «πείραμα» αποδειχτεί επιτυχημένο, τότε θα δουλέψει και στην πρώτη ομάδα, αν δεν το έχει κάνει ήδη!

Ο Γκρόνεμαρκ, χρησιμοποιεί ανάλυση video προκειμένου να τελειοποιήσει την τεχνική των «μαθητών»του. Δείτε τον εν δράσει στο video:


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.